У 279-ому випуску програми “Спорт дайджест”: спортсмени з Хмельницького готуються до «Європейських ігор». Футболіст з Кам’янця-Подільського – чемпіон Європи. Також – ексклюзивне відео зі «зборів» національної жіночої збірної з регбі-7.

Всеукраїнський діалог: “Громади — ветеранам” — захід, що днями відбувся у Хмельницькому. Він об’єднав ветеранів, військових, представників влади, бізнесу, волонтерів та благодійні організації. Говорили про питання, які з кожним днем стають все більш актуальними – про те, наскільки суспільство готове допомагати ветеранам російсько-української війни реінтегруватись та повернутись до мирного життя. […]

Вихованці спортивно-оздоровчого табору “Олімп”, що діє при ДЮСШ №1, відвідали один із кінно-спортивних клубів міста. Діти дізнались більше про породи коней та риси їхнього характеру. А ще їздили верхи. До 20 червня на екскурсії побувають близько 90 вихованців табору.

Депутати Молодіжної ради Хмельницького зібрались на чергову четверту сесію. Затвердили оновлений керівний склад. А ще обговорили пріоритетні напрямки розвитку молодіжної політики у громаді. Свої ідеї та пропозиції планують направити до органів місцевого самоврядування.

У Хмельницькій міській дитячій лікарні почали проводити операції маленьким пацієнтам із вродженими вадами серця. Працюють мультидисциплінарною командою у складі місцевих та столичних кардіологів та кардіохірургів. Раніше у медичному закладі могли лише діагностувати захворювання та направляти пацієнтів на хірургічне втручання до Києва. Наразі ж у Хмельницькому вже прооперували п’ятьох дітей із […]

Відрізнити правду від фейків і маніпуляцій та протидіяти ворожій пропаганді. На ТРК “Місто” у партнерстві з Національною асоціацією медіа стартує проєкт “Наш експерт”. Дивіться щочетверга та ставайте медіаграмотними разом із нами.

Новий гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу для маломобільних жінок відкрили сьогодні у Хмельницькому. На першому поверсі міського перинатального центру відремонтували приміщення. Обладнання, експрес-тести і матеріали для огляду надав Благодійний фонд “Здоров’я жінки і планування сім’ї”. За фінансової підтримки ЄС це вже третій кабінет безбар’єрності в області.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930