Хмельницькі родини полонених російськими окупантами та усі небайдужі приєднуються до акції “Поверніть Героїв додому”. Цього разу акція відбудеться в рамках триденного марафону міжнародного масштабу. Детальніше – у розмові з координаторкою акції Лесею Стебло.

Інтернет і телебачення завжди були одними з найбільш затребуваних послуг у споживчому кошику. А за останні 1,5 року актуальність даних послуг збільшилась в рази. Про те, як працюють провайдери в умовах повномасштабної війни, спілкуємось сьогодні з президентом компанії «Еверест» Миколою Спектором. *на правах реклами

У Хмельницькому на сцені театру імені Михайла Старицького сьогодні відбувся випускний. Свідоцтва про здобуття повної загальної освіти отримали 90 одинадцятикласників ліцею №17. З них семеро приїхали в Хмельницький з інших міст України. Під час марафону традицій випускники започаткували нову — залишати на згадку про себе улюблені книги для бібліотеки ліцею.

Міжнародний рушник єднання вишиватимуть майстрині Хмельниччини. Однією з тих, хто доповнить його подільським орнаментом, стане Надія Демчук з Грицева. Жінка присвятила вишивці 50 років життя. Мистецьку естафету нашим вишивальницям передали із Рівненської області. А почали працювати над рушником єднання ще у 2013-му.

Хмельничан запрошують на прем’єру вистави “Борщ. Мій рецепт виживання”. Створена вона за п’єсою Марини Смілянець. Драматургиня написала її на основі інтерв’ю людей, яким довелося жити в окупації під Києвом. Події розгортаються у лютому-квітні 2022 року. Глядачам покажуть три різних історії. В кожній фігурує борщ — традиційна українська страва. Покажуть виставу […]

Рекламні конструкції, які встановлені без дозволів та не відповідають дизайн-коду вулиці Подільської, незабаром демонтують. Рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету. Рідні учасників російсько-української війни отримають 50%-ву знижку на оплату навчання у вишах. Також погодили рішення про передачу гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям, які проживають на території Хмельницької громади.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930