Письменник, автор детективних романів Юрій Даценко – гість чергового випуску проєкту “Наш експерт”. Завдання незмінні – проаналізувати новини та відрізнити правду від фейків. Як справиться із цим гість та постійна експертка проєкту Тамара Козицька, дізнаєтеся, переглянувши програму. Розвивайте критичне мислення разом із нами.

Війна продовжується, щодня захисникам потрібен маскувальний захист. У Хмельницькому пунктів плетіння маскувальних сіток чимало, на кожному — безліч замовлень від військових. Запрошують помічників. Про це — у новому випуску програми “Воєнний час”.

Жодного порушення прав і свобод людей під час переходу релігійних громад в Православну церкву України на Хмельниччині не зафіксовано. Про це під час робочого візиту в область повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. За його словами, представники інституції були присутні на зборах щодо переходу в іншу […]

Десять безпечних просторів для внутрішньо переміщених дітей облаштовують у Хмельницькій області. У спеціалізованих дитячих кімнатах з малечею та підлітками працюватимуть освітяни та соцпрацівники. Нині для цих спеціалістів організували навчальні тренінги.

Рідні військовополонених із Хмельницького та місцеві волонтери повернулися із польського Любліна. Там відбулася 45 акція “Поверніть Героїв додому”. У ній взяли участь більше 20-ти хмельничанок. За час перебування за кордоном жінки розповіли полякам про рідних, які досі перебувають у полоні, та про ті злочини, які чинить росія під час повномасштабної […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930