Відмінники, хорошисти чи двієчники? Як взаємодіють з виборцями та працюють у сесійній залі? Представники громадської організації “Хмельницька ініціатива” оцінили роботу депутатів Хмельницької міської ради. Про результати та загалом роботу місцевих обранців під час повномасштабної війни говоримо в ефірі програми “Влада і громада” із менеджером проєктів ГО “Хмельницька ініціатива” Андрієм Стаховським.

17 липня 2014 року малайзійський «Боїнг», на борту якого було майже триста людей, прямував із Амстердама в Куала-Лумпур. Літак було збито росіянами ракетою «Бук». Стрічка «Залізні метелики» – про трагедію MH17. До нашої студії завітав продюсер картини Андрій Котляр. З ним і поспілкувались про фільм в ефірі програми «На часі».

“Світлина в темні часи”. Під такою назвою сьогодні презентував свою виставку місцевий фотохудожник Олександр Савенко. До експозиції увійшло більше пів сотні робіт. Нещодавно саме ці фото побачили жителі британського міста Шеффілд. Ознайомитись із творчістю автора можна у приміщенні Хмельницької міської ради.

У Хмельницькому активно термомодернізують медичні заклади. Нині працюють над утепленням інфекційної лікарні. Зокрема, оновлюють покриття даху в двох корпусах. Наразі 90% робіт уже виконали. Крім того, замінили більше 130 вікон. Незабаром розпочнуть утеплювати фасад в другому корпусі. У ньому розміщується два дитячих відділення вірусних та кишкових інфекцій, реанімація та адміністративні […]

Зміни до бюджету громади погодили на засіданні виконавчого комітету. Зокрема, на підтримку військових частин додатково спрямували 42 мільйони гривень. Передбачили кошти і на галузь житлово-комунального господарства, освіти, охорони здоров’я. Виділили майже 50 млн грн на соціальний захист. Це виплати пораненим, родинам загиблих, матеріальна допомога хворим, постраждалим від терористичних атак тощо.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив почесним нагрудним знаком «За сприяння війську» Хмельницького міського голову Олександра Симчишина. Таку нагороду присвоюють цивільним особам, які сприяють Збройним Силам України у наближенні Перемоги; за високу громадянську свідомість, активну благодійну та волонтерську діяльність, вагомий особистий внесок у підтримку української армії, патріотизм.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31