Досвідом впровадження молодіжної політики нещодавно ділилися хмельничани із представниками тергромад Хмельниччини. Зустріч відбулася у “Молодіжному центрі”. Його працівники також розповіли про діяльність своєї установи. Яким досвідом ділилися, яких новацій у роботу додала повномасштабна війна і яких заходів чекати від “Молодіжного центру” найближчим часом – з’ясуємо в ефірі програми “Влада і […]

“Тримайся”, “Будь сильним”, “Комусь гірше”. Ці слова та словосполучення ми часто повторюємо, намагаючись підтримати когось. Та чи дійсно вони є дієвими? Які слова варто говорити, а яких краще уникнути – розповімо у новому випуску рубрики “Без стресу”.

Укриття у міському перинатальному центрі планують капітально відремонтувати. Проєктно-кошторисна документація вже готова. Про це під час телефонної лінії “Міська влада відповідає” повідомив заступник міського голови Микола Ваврищук. За його словами, проєкт оновлення сховища також подали на участь у грантових програмах.

Відкритий міський турнір з тенісу стартував у Хмельницькій дитячо-юнацькій спортивній школі №3. Він триватиме до 28 липня. За перемогу змагатимуться 22 дівчини та 9 юнаків віком до 14 років. Розіграють 6 комплектів нагород. Турнір приурочили до Дня Державності.

День вдячності Сполученим Штатам Америки влаштували у Хмельницькому. У рамках дійства на набережній Південного Бугу розгорнули локації зі спортивними іграми, інтелектуальними вікторинами, тематичними фотозонами та фудкортами. Крім того, для хмельничан та гостей міста організували перегляди фільму та мультфільму просто неба. Завершили вечір виступом місцевого музичного гурту.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31