У Хмельницькому встановлено пам’ятники видатним Українцям Тарасу Шевченку, Івану Франку, Григорію Сковороді, В’ячеславу Чорноволу. Біля цих монументів відбуваються загальноміські заходи, державні свята… Тут єднаються щирі українці.

Вісім років з дня заснування святкує громадська організація “Мистецька сотня “Гайдамаки”. Розпочали волонтерську діяльність ще у 2014-му, фактично з перших днів російсько-української війни. За цей час сформували потужну команду. Забезпечують допомогою військових, жителів деокупованих територій. А ще підтримують українців піснею. Про волонтерську діяльність говоримо в ефірі програми “На часі”. Гостя […]

У День Державності у сквері імені Шевченка влаштували патріотичне дійство. Організувало його управління молоді та спорту. Хмельничани і гості міста у чат-боті знайомилися з видатними українськими державотворцями, зробили екскурс в історію та брали участь у майстер-класах. А просто неба лунала українська музика.

Додатково майже 84 мільйони гривень виділили на забезпечення потреб військових частин і силових структур Хмельницької громади. Такі зміни до бюжету-2023 сьогодні ухвалили на позачерговій 31-й сесії міської ради. Передбачили й кошти на підготовку до нового опалювального сезону в умовах війни. Депутати також підтримали рішення про залучення позабюджетних коштів – трьох […]

Акція-реквієм “Пам’ятай про Оленівку” відбулась у середмісті Хмельницького. Містяни вшанували пам’ять понад пів сотні Героїв, які рік тому загинули під час теракту у виправній колонії №120. Близько 130 військових в ту ніч отримали поранення. На акцію вийшли рідні тих захисників, які досі перебувають у полоні. Вони закликають містян та представників […]

Дванадцятеро — у резерві, троє — на роботі. У міській раді завершилося стажування для випускників вишів. З п’ятдесяти чотирьох претендентів обрали лише п’ятнадцятьох найкращих. З 6 червня до 28 липня вони працювали в різних управліннях та відділах. Нині їм вручили сертифікати про успішне завершення стажування.

Урочистості з нагоди Дня Української Державності відбулися у Хмельницькому. Представники влади, військові та містяни зібралися біля найбільшого на Хмельниччині синьо-жовтого стяга в дендропарку “Поділля”. Усі разом схилили голови у загальнонаціональній хвилині мовчання та виконали український гімн.

Проєкти Українського ветеранського фонду презентували у Хмельницькому. Він створений при Міністерстві у справах ветеранів у 2022 році. Військовослужбовцям, які повернулись з фронту, пропонують навчання та програми підтримки бізнесу. А ще до установи можна звертатись по юридичну та психологічну консультації.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31