Як завжди сплачувати зі знижками у магазинах, кафе, суші-барах і піцеріях Хмельницького

Хмельничани, які вирішили підключити послуги домашнього інтернету та кабельного телебачення, мають унікальну нагоду користуватися вигідними знижками у магазинах, медичних центрах, спортивних клубах, салонах краси, розважальних і навчальних закладах, піцеріях і кафе. Додаткові привілеї дарує бонусна програма для постійних абонентів провайдера ЕВЕРЕСТ™. Кожен її учасник може активувати картку миттєвих знижок EVERCARD і отримувати знижки до 30% у різноманітних закладах міста. За оплату послуг стабільно швидкого інтернету до 100 Мбіт/с і кабельного телебачення, користування карткою, абонентський стаж учасники отримують на особовий рахунок бонуси. Їх можна обміняти на подарункові сертифікати на знижки, участь у розіграшах цінних призів, відвідування занять у медіашколі.

З карткою EVERCARD та сертифікатами на знижки можна добре заощадити на купівлі продуктів, готових страв і напівфабрикатів, зменшити чек у кафе та піцеріях міста.

Знижки для шанувальників східної кухні

Суші, роли, гункани, футомаки, маки, дракони — хіба можна відмовити собі у цих смачних стравах східної кухні? Вони стали улюбленими для багатьох українців завдяки гармонійному поєднанню смаків, різноманітним складовим і поживності. На додачу до сетів у суші-барах пропонуються свіжі салати, апетитна локшина, десерти. Зі знижками за сертифікатами від «Клубу Еверест Хмельницький» учасники бонусної програми можуть замовити ще більше смачних страв у закладах партнерів:

● знижка 100 гривень на замовлення чи рол «Хаябуса» в подарунок при замовленні сету у Sushi Yoko Bar,

● знижка 100 гривень на замовлення страв у суші-барі «Авокадо»,

● рол «Філадельфія лайт» в подарунок від мережі Sushi Master.

Сертифікати на знижки у кафе

У кафе «Изюм» відвідувачів частують стравами української та європейської кухні. У затишній атмосфері можна приємно провести час з близькими, відсвяткувати важливу подію, просто смачно пообідати чи повечеряти. З подарунковим сертифікатом на знижку від «Клубу» ви зможете отримати знижку 100 гривень на замовлення.

Меню кафе «Домашня редакція» дозволить накрити пишний стіл і смачно нагодувати всіх запрошених гостей. Тут запропонують популярні страви української кухні, великий вибір м’ясних і рибних страв, закусок, салатів, гарнірів і десертів. Власники сертифіката розрахуються за замовлення зі знижкою 50 гривень.

Знижки на піцу та фаст-фуд у закладах Хмельницького

Хто ж не любить смачну, ароматну італійську піцу та апетитні страви фаст-фуду? Хрумке тісто, різноманітні соковиті начинки для м’ясоїдів і вегетаріанців — ви отримаєте гастрономічну насолоду від першого до останнього шматочка. А зі знижками за карткою EVERCARD і подарунковими сертифікатами зможете сплатити менше за смачне частування та отримати безкоштовні страви. Скористайтесь вигідними пропозиціями:

● знижка 100 гривень з сертифікатом за умови самовивозу замовлення у піцерії Pronto Pizza,

● сертифікат на безкоштовну піцу «Спайсі курка» в подарунок до замовлення від 299 гривень у піцерії Pronto Pizza,

● знижка 100 гривень на замовлення страв на суму від 300 гривень та 10% з EVERCARD у піцерії ATLANT PIZZA за сертифікатом,

● знижка 100 гривень на замовлення від мережі закладів Modesto з подарунковим сертифікатом,

● сертифікат на 50 гривень знижки на замовлення у закладі харчування «Yami шаурма»,

● безкоштовно великий пакунок попкорну чи французький хот-дог + кава за подарунковими сертифікатами у закладі швидкого харчування «МістОк»,

● знижка 100 гривень із сертифікатом на замовлення страв у службі доставки їжі CookDrive.

Солодощі, торти та десерти зі знижками

Будь-яке важливе свято, вечірка чи домашнє чаювання стануть ще приємнішими із тортами, десертами, тістечками та іншими солодкими смаколиками. Абоненти провайдера домашнього інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ мають хорошу нагоду заощадити на придбанні кондитерських виробів:

● у кав’ярні Mr.Teddy — 100 гривень на замовленні тортів і десертів за сертифікатом та 15% з карткою EVERCARD,

● у кондитерській Love_is_sweets_studio — знижка 1000 гривень на кенді бар при замовленні солодощів на суму від 5000 гривень із сертифікатом та 10% з EVERCARD,

● у Першій кондитерській «Стожари» — 100 гривень знижки на випічку та кондитерські вироби із подарунковим сертифікатом,

● у кондитерській кафе-студії «Прованс» надається знижка 10% з EVERCARD, а для власників сертифіката — меренговий рулет у подарунок при замовленні торта,

● у кав’ярні «Зефірські» з EVERCARD — знижка 10% на весь асортимент зефіру, тортів, подарункових боксів,

● у кондитерській «Майстерня Карамелі Хмельницький» картка EVERCARD дає право на знижку 10% на солодощі.

Покупки у продуктових магазинах зі знижкою

Щоб вигідно придбати додому продукти, напівфабрикати, солодощі та випічку, прихопіть картку EVERCARD і заздалегідь обміняйте бонуси на подарункові сертифікати на знижки. Відвідуйте магазини та заклади партнерів бонусної програми «Клуб Еверест Хмельницький» та отримуйте знижки:

● 50 гривень на покупки за сертифікатами у магазині-пекарні «Витребеньки від куми»,

● 10% з EVERCARD на напівфабрикати у магазині «Мамині варенички»,

● 50 гривень на молочні продукти за сертифікатом у мережі магазинів «Сирна Справа»,

● 10% з карткою у магазині напівфабрикатів «Балабеник»,

● 10% з EVERCARD на понад 130 найменувань продукції у майстерні домашніх напівфабрикатів «Борошно»,

● 13% на понад 100 видів сирів у магазині «Сирне королівство» для власників EVERCARD,

● 5% на випічку за карткою у мініпекарні «Лігуміни Проскурова»,

● 10% з EVERCARD на замовлення продуктів в інтернет-магазині «Мамина Ферма»,

● 10% на весь асортимент за карткою та 60 гривень на покупку води за сертифікатом у службі доставки питної води iWater.

Не забувайте відвідувати сайт бонусної програми та вайбер-бот Клуб Еверест Хмельницький, щоб першими дізнаватися про нові вигідні пропозиції знижок від партнерів, перевіряти кількість бонусів на рахунку та обмінювати їх на сертифікати.

Замовити підключення домашнього інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™, дізнатися, як приєднатися до «Клубу Еверест Хмельницький» і заощаджувати на покупках, можна на сайті km.everest24.com.ua.

Ліц. провайдера програмної послуги НР № 00735-п від 17.10. 2018 року, вид. Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення

Розмір знижок, дата початку й закінчення їхньої дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який несе за це відповідальність. Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

Наступний допис

Виставка авторської ляльки

Вт Тра 23 , 2023
Виставку авторської ляльки “Князівни та княгині” відкрили у Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї. Вона присвячена дружинам та донькам князів Київської Русі та представницям княжих родів Гольшанських та Острозьких. Ініціювали проєкт представниці української діаспори в Норвегії та Німеччині. Працюватиме виставка протягом місяця. Total 0 Shares Share 0 Tweet 0 Pin it 0 […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031