Як зібрати дитину до школи: важливі покупки та медичні огляди зі знижками

Початок нового навчального року — це важливий і хвилюючий період для батьків та дітей. Попереду на школярів чекає багато нових вражень, відкриттів та складних викликів, з якими вони неодмінно успішно впораються. Та щоб забезпечити дитині гарний старт у школі, варто завчасно й ретельно підготуватися. Розповімо, як можна зібрати школяриків до навчального року, купити все необхідне та пройти медичні огляди з суттєвими знижками.

Купувати в магазинах і користуватися послугами у закладах Хмельницького зі знижками до 99 % мають можливість всі містяни, які підключили домашній інтернет і кабельне телебачення провайдера ЕВЕРЕСТ™. Адже для своїх абонентів компанія розробила спеціальну програму вдячності, яка дає змогу заощаджувати щомісяця до 2000 гривень сімейного бюджету. Користувачі самі обирають, що їм найбільше потрібно: покупка продуктів чи замовлення готової їжі у закладах харчування, медичні послуги, розваги, спорт, навчання, товари для дому, автосервіс, б’юті-послуги — пропозиції від партнерів бонусної програми здатні задовольнити різні потреби.

Пропонуємо добірку пропозицій, які допоможуть вигідно придбати шкільне приладдя, дитяче взуття та одяг, інші необхідні для навчання речі, а також пройти медичні огляди.

Одяг та взуття зі знижками

Партнери «Клубу Еверест Хмельницький» пропонують великий асортимент дитячого одягу та взуття для будь-якого сезону. З карткою EVERCARD і подарунковими сертифікатами покупки будуть менш затратними, а шопінг принесе задоволення завдяки знижкам:

  • 200 грн на покупку зручного брендового взуття від магазину L.i.Y.A за сертифікатом та 10 % з EVERCARD,
  • 50 грн на покупки від магазину дитячого взуття «Ясонька» за сертифікатом,
  • 10 % з карткою знижок на покупки у магазині товарів для дітей «Ziрочка»,
  • 10 % з EVERCARD на сорочки-вишиванки та сукні від майстерні вишивки «Візерунок».

Знижки на канцелярію, конструктори, спортивний інвентар

Для навчання потрібно придбати якісне шкільне приладдя, товари для творчості, конструктори, набори для розвитку та багато інших дрібниць, які можна знайти у магазинах партнерів бонусної програми від ЕВЕРЕСТ™ та сплатити за них зі знижками з EVERCARD:

  • 7 % за іграшки для розвитку, товари для творчості, книги, дидактичні матеріали в інтернет-магазині «Тотоша»,
  • 9 % за ігрові набори, конструктори, головоломки, настільні ігри, набори для творчості у магазині дитячих іграшок «Тош Тотош»,
  • 10 % за книги, іграшки та канцелярію у дитячому магазині ABC’D.

Інтернет, гаджети та комп’ютерна техніка

Сучасне навчання вже практично неможливо уявити без гаджетів, комп’ютера та швидкого інтернету. Щоб дистанційне навчання і підготовка до уроків були комфортними, підключіть домашній інтернет зі стабільно високою швидкістю від ЕВЕРЕСТ™. Нова потужна волоконно-оптична мережа забезпечує якісний сигнал кожному абоненту незалежно від району, погодних умов і часу доби.

Знижки на покупку та ремонт техніки зможете отримати у магазинах та компаніях, що стали партнерами бонусної програми:

  • у мережі магазинів «Мобіфренд» — 200 грн на павербанк, безкоштовне захисне скло для смартфона за сертифікатами та до 10 % на аксесуари, телефони, планшети за карткою EVERCARD,
  • в магазині цифрової техніки «Мегабайт» — 100 грн на сервісні послуги за сертифікатом,
  • у сервісному центрі «Дріт» — 50 % на профілактику ноутбуків і стаціонарних комп’ютерів, 100 грн на ремонт і технічне обслуговування за сертифікатами,
  • в магазині-сервісі Onlime — 400 грн на покупку цифрової техніки, 200 грн на послуги сервісу за сертифікатами,
  • у комп’ютерному центрі «Омега» — 10 % на комп’ютерну та цифрову техніку з EVERCARD.

Медичні огляди зі знижками

Перед початком навчального року важливо переконатися, що дитина здорова та готова до навчання. Варто відвідати педіатра та перевірити загальний стан здоров’я. Переконайтеся, що дитина гарно бачить, обов’язково відвідайте стоматолога. Скористайтеся для цього знижками від «Клубу Еверест Хмельницький»:

  • 50 % на комплексну гігієну за сертифікатом і 10 % на послуги за карткою від дитячої стоматологічної клініки GFC Clinic,
  • 10 % на імплантацію, брекет-систему та протезування, 30 % на комп’ютерну томограму та відбілювання зубів за карткою у «Стоматологічній клініці Гуменюка»,
  • безкоштовний підбір засобів корекції зору за сертифікатом від оптики «Люксор»,
  • 3 % на послуги з EVERCARD в офтальмологічному центрі «Окуліст»,
  • 15 % на медичні послуги за карткою в офтальмологічному центрі «Ваш зір»,
  • 70 грн за сертифікатом та 10 % з карткою на покупки у салоні-магазині ортопедичних та медичних виробів «Здорова стопа»,
  • 10 % на послуги з EVERCARD у медичному центрі «Невролог +»,
  • 15 % за карткою на консультації лікарів від приватної медичної практики «Педіатрична допомога»,
  • 15 % за карткою на послуги медичного центру «Діагностикум».

Перукарські послуги зі знижками

Власники подарункових сертифікатів зможуть оновити зачіску та зробити стильну стрижку зі знижкою 50 % у:

  • салоні-перукарні «Каприз»,
  • салоні краси «Оксі»,
  • салоні-перукарні «Світ краси»,
  • салоні-перукарні Lime.

Як отримати знижки до 99 %

Щоб отримати доступ до вигідних пропозицій, потрібно долучитися до бонусної програми «Клуб Еверест Хмельницький» на сайті або у зручному вайбер-боті. Учасникам «Клубу» відразу стає доступна миттєва електронна картка знижок EVERCARD. Пред’являючи її на своєму смартфоні, можна отримати знижки до 30 % на товари та послуги.

За умовами бонусної програми абонентам за кожну оплату послуг швидкісного інтернету та кабельного телебачення нараховуються бонусні бали — 20 % від списаної суми. Бонуси поповнюють особистий рахунок користувача за кожне користування карткою EVERCARD, абонентський стаж, підключення одночасно домашнього інтернету та кабельного телебачення. Накопичені бонусні бали учасники «Клубу Еверест Хмельницький» обмінюють на подарункові сертифікати на знижки до 99 % у закладах міста, участь у щомісячних мегарозіграшах призів, заняття для дітей у медіашколі.

Дізнатися більше, як підключити домашній інтернет до 100 Мбіт/с і кабельне телебачення, а також про умови бонусної програми можна на сайті провайдера: km.everest24.com.ua

Розмір знижок, дата початку й закінчення їхньої дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який несе за це відповідальність. Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

Наступний допис

Шкільний портфелик-2023

Ср Сер 9 , 2023
Близько пів тисячі шкільних портфеликів цього року планують роздати дітям працівники благодійного фонду “Карітас”. Ранці з усім необхідним для навчання отримають ті школярі, які перебувають у складних життєвих обставинах. Нагадаємо, ця акція – традиційна. Її започатковують вже 14-ий рік поспіль. Долучитися може кожен небайдужий.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30