Ветеранів вчили користуватися дистанційними сервісами та обговорили процес доставки газу

Днями газовики зустрілись з представниками міської ветеранської організації. Адже питання окремого рахунку за доставку газу – нове для споживачів, особливо для споживачів такої поважної аудиторії. Тож  комерційний директор «Хмельницькгазу» Олександр Надольний детально зупинився на складовій нового рахунку за доставку газу, ознайомив з функціями газорозподільної компанії у здійсненні цього складного технологічного процесу. 

Прессекретар компанії Леся Андрейко розповіла, що із введенням окремих рахунків за доставку і газ, як товар, – нічого нового не відбулося. Адже довгі роки всі  отримували одну платіжку за газ і не задумувались над її складовими. Однак, плата за доставку газу (його розподіл), завжди була в рахунку за газ, адже входила в структуру ціни.

Керівник Центру обслуговування клієнтів Ірина Решетник провела міні-тренінг для присутніх та навчала передавати показання лічильника через смс-повідомлення та телефони контакт-центру, а також за допомогою функцій голосового меню, виконуючи команди оператора.

Наступний допис

Влада і громада: Старт масштабного весняного прибирання

Пт Бер 13 , 2020
Гості — Василь Новачок, начальник управління ЖКГ та Олександр Луков, начальник управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Місія – прибрати місто до Великодня. Від 10 березня у Хмельницькому розпочався місячник санітарної очистки та благоустрою. Триватиме традиційне весняне прибирання до 17 квітня. Кого закликають приєднатися і яку оцінку […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031