Проект рішення міської ради “Про внесення змін та доповнень до рішення дев’ятнадцятої сесії міської ради №64 від 29.08.2012 р. “Про впорядкування орендної плати за землю та втрату чинності рішень сесії міської ради”

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним  кодексом України, Податковим кодексом України, Законом України “Про оренду землі”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до рішення  дев’ятнадцятої сесії міської ради №64 від 29.08.2012 р. “Про впорядкування  орендної плати за  землю та втрату чинності рішень сесії міської ради”, а саме:

1.1. Пункт 1. рішення викласти у новій редакції: “Впорядкувати орендну плату за землю, передбачивши застосування під час розрахунку орендної плати за землю коефіцієнт кратності до розміру нормативної грошової оцінки згідно додатку”.

1.2. Підпункт 2.14. рішення викласти в новій редакції: “Земельна ділянка, яка надається в оренду під/для обслуговування об’єктів нерухомого майна (на які оформлено право власності), може бути надана в оренду не більше ніж на 10 років, а земельна ділянка, яка надається під/для будівництва, розміщення, реконструкцію чи добудову об’єктів нерухомого майна – не більше ніж на 3 роки. При зміні цільового використання земельної ділянки, що була надана під/для обслуговування об’єктів нерухомого майна на будівництво, розміщення, реконструкцію чи добудову об’єктів нерухомого майна, термін оренди орендованої земельної ділянки змінюється з 10 років на 3 роки, а при зміні цільового використання земельної ділянки, що була надана для/під будівництва, розміщення, реконструкцію чи добудову об’єктів нерухомого майна на під/для обслуговування об’єктів нерухомого майна, термін оренди орендованої земельної ділянки змінюється з 3 років на 10 років. У випадках, коли земельна ділянка надається в оренду одночасно під/для будівництва, розміщення, реконструкцію чи добудову об’єктів нерухомого майна та під/для їх обслуговування (у разі оформленого на них права власності), вона може бути надана в оренду терміном не більше 3років”.

1.3. Доповнити пункт 2 рішення наступним підпунктом:

“2.15. Земельні ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), для будівництва індивідуального гаража, для ведення садівництва, у випадку наявності на ній капітальних будівель та споруд, на будівництво яких особі надано відповідний дозвіл, незалежно від стану їх готовності і наявності реєстрації права власності на вказані будівлі та споруди, надається в оренду строком на 10 років, а, у разі відсутності на вищезазначених земельних ділянках капітальних будівель та споруд, вони надаються в оренду строком на 5 років.

Земельна ділянка для ведення особистого селянського господарства надається в оренду строком на 5 років”.

1.4. Доповнити п.2 додатку до рішення наступним виразом: “- для розміщення, будівництва та обслуговування допоміжних приміщень, каналізаційно-насосної станції, теплогенераторної, рампи”.

1.5. Назву графи 3 додатку до рішення викласти в новій редакції “Коефіцієнти кратності до розміру нормативної грошової оцінки, що враховуються для розрахунку річної орендної плати за землю”.

1.6. Внести зміни  в графу 3  п.1 додатку до рішення, замінивши цифри “1,0” на цифри “3,0”.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О. Віннікова та начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи С.Самишкіна.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Наступний допис

У Хмельницькому набуває популярності баскетбол

Пн Січ 26 , 2015
У цьому запевнив Сергій Лозінський – головний суддя міської спартакіади з відповідного виду спорту серед загальноосвітніх шкіл. Чоловік оцінює майстерність юних спортсменів не перший рік. Цьогоріч помітив зміни і в кількості команд, і в якості їх гри. http://youtu.be/tdVmgN88H4c Total 0 Shares Share 0 Tweet 0 Pin it 0 Share 0

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031