У Хмельницькому вперше відбувся відкритий чемпіонат міста з тріатлону серед юнаків та юніорів. Одночасно провели й обласні змагання серед молоді, дорослих та ветеранів. Суперспринт з олімпійського виду спорту, який об`єднує плавання, їзду на велосипеді та біг, цього разу спростили. Тож 22 учасники демонстрували витривалість лише на двох дистанціях. Спочатку був […]

П’ять років тому, із липня, у Хмельницькому запрацював місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. З того часу сюди звернулося понад 30 тисяч краян. Як розповів директор центру Григорій Гоцький, найбільше — майже третина — звернень стосуються сімейного права. За ними у списку — звернення щодо призначення житлових субсидій.

Напередодні Дня Молоді в Молодіжному парку влаштували марафон. Танці, дебати та багато тематичних локацій. З дотриманням карантинних умов, креативно та активно молодь Хмельницького відзначила своє свято.

Як перевіряють громадський транспорт щодо дотримання карантинного режиму, – сьогодні в Хмельницькому моніторили представники міської та обласної влади. Ситуація із кількістю хворих на COVID-19 на Хмельниччині не покращується. У Дунаєвецькому, Красилівському і Старокостянтинівському районах карантин посилено. Наразі у Хмельницькій інфекційній лікарні 44 хворих на коронавірус. Через ігнорування маскового режиму в […]

Черговий ефір програми “Будьте здорові” присвячуємо темі харчові отруєння, що особливо активізуються влітку. Гостя нашої студії лікар-епідеміолог відділу моніторингу та оцінки ефективності заходів протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та туберкульозу «Хмельницького обласного центру громадського здоров’я» Олена Козар.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930