Нову зупинку громадського транспорту встановили на Кам’янецькій. Вона розташувалася навпроти автостанції №5, у напрямку руху в центр міста. І отримала назву “Вулиця Храновського”. Бюджетних грошей на це не витрачали — пункт очікування облаштував місцевий підприємець. Натомість біля іншої зупинки, але на Проспекті Миру, йому дозволили встановити торговельний павільйон.

Вісім чоловічих команд взяли участь у другому турі чемпіонату Хмельницької області з пляжного волейболу. Він став заключним етапом перед головним фіналом, що відбудеться в середині серпня на березі Південного Бугу. Як боролися команди на змагальному майданчику — зафільмувала наша знімальна група.

Фотографії Марини Шавиріної-Школяр запрошують переглянути в експозиції, що діє у Молодіжному центрі. Місцем виставки стала вітрина, розташована ліворуч від входу у заклад. Ініціювали мистецький проєкт представники Хмельницького фотоклубу. Експозицію змінюватимуть щомісяця. Її учасниками запрошують стати не лише професійних фотографів, але й аматорів. Тематичних обмежень немає.

Концепцію пішохідної Проскурівської — від Соборної до Свободи — розглядають наразі у мерії. Про це повідомив очільник Хмельницького Олександр Симчишин. Стартом нової прогулянкової зони має стали майбутній Музей історії та культури нашого міста, що наразі зводиться на Свободи, 22. Саме біля нього облаштують новий громадський простір і мінізону для відпочинку. […]

У Народному Домі “Просвіти” готуються видати 35-ту книгу. Її назва – “Просвіти багато не буває”. Нове видання складається з двох розділів. На понад ста сторінках розміщені конкурсні роботи учнів міських шкіл, які брали участь в проекті “Кобзар — це слово на кожен день”. Також опубліковані найцікавіші спогади відвідувачів культурно-просвітницької установи. […]

У рамках 8-денної карантинної експедиції до нашого міста приїхали представники Асоціації молодіжних центрів України. Вони розповіли працівникам хмельницького Молодіжного центру про діючі проекти. Також знімали відеоролики та ділилися досвідом роботи з молоддю.

Якщо ваша подорож зірвалась через карантин, а душа й тіло так і прагнуть відпочинку, не поспішайте розклеюватись. Дивіться черговий випуск програми «Територія М», аби дізнатись про цілком реальні подорожі, а ще як невдовзі зміниться наш Хмельницький.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031