Про “Центр управління відходами”, ювілейні “Дні сталої енергії” та особливості маркування сьогодні говоримо у новому випуску програми “Ековектор”.

У Хмельницькому завершуються роботи зі встановлення нового електронного табло. Його на центральній спортивній арені міста планують запустити під час найближчого домашнього матчу ФК “Поділля”. Розташували екран “дзеркально” своєму попереднику, який відслужив майже двадцять років. Нове табло має розміри 9 на 6 метрів. Його вартість — півтора мільйона гривень.

У 113-ому випуску програми “Спорт дайджест”: центральному стадіону — нове електронне табло, хмельницька команда з регбіліг – “бронзова” на Кубку України, легкоатлет Назар Даньков став другим в бігу на 3 тисячі метрів на командному чемпіонаті України серед спортшкіл, хмельницькі велогонщиці на п’єдесталі командного чемпіонату України з багатоденної та парної велогонок, […]

Хмельницьких педагогів привітали із Днем вчителя в обласній філармонії. Кращим вручили грамоти та подарунки. Професійне свято цієї неділі відзначатимуть майже 5 тисяч освітян Хмельницького.

П’ятеро молодих режисерів з різних міст країни стали фіналістами Всеукраїнської лабораторії “С.Т.Р.У.М”. Тепер вони до 4-го жовтня на малій сцені Хмельницького муздрамтеатрту імені Михайла Старицького будуть створювати етюди з обраної ними сучасної української драматургії. Презентують роботу надвечір неділі. Саме тоді експертна рада обере переможця. Упродовж наступного театрального сезону саме він […]

З жовтня екобус перейшов на “зимовий час”. Відтепер він працює до 17:00. Здати небезпечні відходи можна у кожному мікрорайоні міста щодня, крім понеділка і вівторка. Восени хмельничани активізувались, кажуть працівники екобусу. У вересні він прийняв 1200 містян.

Пів року виповнюється соціальній акції “На відстані руки”. Її започаткували благодійний фонд Карітас та Волонтерський лідерський рух у квітні. За цей час вони роздали понад тисячу продуктових наборів на суму 320 тисяч гривень. Пакунки отримало 150 містян, зокрема люди похилого віку, одинокі матері та люди з інвалідністю. На початку акції […]

Одна партія і один кандидат від цієї партії. На місцевих виборах, що відбудуться 25-го жовтня, люди голосуватимуть бюлетенями нової форми. Адже волевиявлення відбудеться за новою виборчою системою — пропорційною із відкритими списками, як того вимагає Виборчий кодекс. На що варто звернути увагу виборцям, щоби їхній голос зарахували?

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031