Дощі, сирість, сірість і прихід холодів аж ніяк не сприяє хорошому настрою та натхненню до роботи. Звісно є ті, що отримують насолоду від такої лондонської погоди, проте багато хто через неї страждає на, так звану, осінню хандру. В черговому випуску програми Територія М ми з’ясуємо, чи існує взагалі таке явище […]

Троє вагітних наразі перебувають у “ковідному” відділенні Хмельницького перинатального центру. Позитивний тест — лише в однієї з жінок. Двоє інших отримали негативний результат, однак обидві вони — з пневмоніями, повідомили з медичної установи. Про ситуацію, яка наразі з СOVID-19 в області, говорив під час брифінгу заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш.

У місцевому зоокуточку почали готуватися до зими. Близько двадцяти кліток, в яких живуть тварини продезінфікували та пофарбували. Місце, де проживає ведмежа Балу, відремонтували. До утепленого будиночку, який розташований на території зоокутка, звірят почнуть переносити з настанням перших заморозків.

Метро — у середмісті Хмельницького. В обласному художньому музеї відкрилася виставка молодого київського художника Євгена Клименка. Назва її — “Дух часу. Метро”. Це — перша персональна Євгенова виставка. В експозиції зібрано понад сорок його полотен, а також етюди і альбоми із замальовками. Відчути “Дух часу” в потрактуванні Євгена Клименка у […]

Карантин у школах Хмельницького наразі не оголошено. Рішення про закриття загальноосвітніх навчальних закладів уряд має ухвалити 13-го жовтня. З 1-го вересня зареєстровано 185 лабораторно підтверджених випадків захворювання у педагогів шкіл та дитсадків міста. Станом на 8-у годину COVID-19 — у 135 хворих:

Новий громадський простір – іHUB — відсьогодні запрацював у Хмельницькому. Центр підтримки інновацій та підприємництва створили за грантові кошти Європейського Союзу. 289 тисяч гривень виділили з міського бюджету. Тут відбуватимуться майстер-класи і тренінги для фахівців IT-сфери. Хмельничани зможуть завітати на нову онлайн-платформу міст-побратимів. Це — вже п`ятий ХАБ у Хмельницькому.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031