Всі ми граємо в житті різні ролі, одна з них – прямо скажемо, не найпривабливіша – роль жертви. Напевно, серед ваших знайомих є люди, які її грають, а, можливо, і ви самі цим грішите. І хоча за фізичними ознаками люди-жертви нічим не відрізняються від решти, щось у їхній поведінці вказує […]

Лічені дні залишилися до місцевих виборів. Втім ще є час аби визначитися із тим за кого голосувати. За що відповідають депутати на місцевому рівні? А відтак на що варто звертати увагу читаючи передвиборчі програми кандидатів, з’ясуємо разом із регіональною координаторкою Всеукраїнської ініціативи “Активна громада” Юлією Мазур.

Упродовж двох днів триватиме бізнес-тренінг, організований у рамках “Школи молодого підприємця”. Цього разу ініціаторами проведення навчань стали власники успішних бізнесів, які прагнуть удосконалити методи своєї діяльності. Експертом запросили тренера зі столиці, консультанта з управління організаційного розвитку Вадима Шепельова.

Порвати бюлетень на знак протесту — це адмінвідповідальність. Передати іншій особі — кримінальна. Нагадаю, вже цієї неділі, 25-го жовтня, відбудуться місцеві вибори. Проходитимуть за оновленим виборчим законодавством. У порівнянні з попередніми роками, значно розширився перелік дій, які відтепер підпадають під визначення адміністративних та кримінальних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Від понеділка, 19-го жовтня, продаж квитків на залізничній станції “Хмельницький” припинили. Як повідомили із прес-служби “Укрзалізниці”, таке рішення було прийняте Державною комісією з ТЕБ та НС у зв’язку із оголошенням у нашому місті “червоної” карантинної зони. Потяги дальнього сполучення через Хмельницький слідують без посадки пасажирів. Висадка проводиться за встановленим порядком. […]

Від жовтня у садочках запровадили сортування відходів. У сорок три дошкільні навчальні заклади працівники проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький” розвезли понад півтори сотні сміттєвих баків: для паперу, пластику, батарейок та змішаних відходів.

У Хмельницькому завершили капітальний ремонт амбулаторії № 6 на проспекті Миру, 61. Повністю оновили систему вентиляції, мережі, замінили вікна, зробили сучасне освітлення та придбали нові меблі. Сімейні лікарі обслуговують понад 15 тисяч хмельничан.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031