Упродовж виборчої кампанії у нашій області спостерігачі громадянської мережі ОПОРА зафіксували низку порушень. Найбільш поширені серед них — це розміщення агітації без вихідних даних та у неналежних місцях. У цілому кампанія проходила спокійно і без серйозних суперечностей. Про це спостерігачі розповіли під час прес-конференції, на яку покликали і поліцію краю. […]

Триста п’ятдесят кілограмів угорського коропа та 50 кілограмів товсолоба випустили у Південний Буг. Рибу місту подарувало підприємтсво з Ружичної, що займається її розведенням. Такий дарунок від цього рибгоспу — вже не перший. Наприкінці минулого року, завдяки йому ж, у нашій річці та в озері на Озерній оселилося безмаль півтонни лящів.

Геоінформаційну систему Хмельницького планують запустити уже в листопаді. Наразі хмельничани можуть ознайомитися з нею в тестовому режимі. Містобудівна документація, а також дозволи на встановлення тимчасових об`єктів чи рекламних конструкцій, земельні реєстри — усе це у вільному доступі. Під час засідання виконкому підтримали Програму розвитку геоінформаційної системи міста на 5 років.

Хмельницький до місцевих виборів готовий. Про це під час брифінгу повідомив керівник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Гончарук. Усім санітарним вимогам відповідають виборчі дільниці міста. Тож із дотриманням соціальної дистанції та в засобах захисту хмельничани зможуть здіснити своє волевиявлення.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031