У 247-ому випуску програми “Спорт дайджест”: Альона Вересняк – призерка вагового ЧС з кіокушинкай карате WKO, Анастасія Дежицька призерка ЧС з марафону серед юніорів, 6 тур ЧУ з футболу приніс “нічию” ФК “Епіцентр”, Андрій Атаманюк фінішував першим на дистанції 5 тисяч метрів на командному чемпіонаті України з легкої атлетики, шестеро […]

Тримати зброю у руках та надавати першу допомогу пораненим. Цьому всіх охочих навчають у добровольчому формуванні Хмельницької територіальної громади “Авангард”. Курси для цивільних стартували на початку повномасштабної російсько-української війни. Навчання триває 5 днів.

Буржуйки для укриттів виготовляють у Хмельницькому. До кінця року управляючі муніципальні компанії планують підготувати 300 таких пічок. Їх встановлюватимуть у підвалах та бомбосховищах у разі перебоїв з енергопостачанням.

Готують енергетичні батончики та “гарячі кружки” для захисників. Відправляють на передову одяг, ліки та збирають гроші на військове спорядження. З 24 лютого у Хмельницькому працює громадська організація “Волонтерська сила”. Нині благодійники разом із школярами продовжують допомагати армії. І запустили новий проєкт з виготовлення окопних свічок.

“Волонтери Поділля” закликають небайдужих хмельничан приєднатися до флешмобу “Нагодуй тварину”. Таким чином хочуть допомогти чотирилапим, які живуть на фронті. Запустили проєкт два дні тому. За цей час благодійникам вже принесли 43 кілограми корму для котів та собак.

З Хмельницького до сіл Олешин та Іванківці відтепер їздить великогабаритний автобус. Маршрут обслуговує приватний перевізник. Договір із міською радою він уклав на 5 років. Автобус відправляється від автостанції №3 і здійснює 8 рейсів на день.

Напрацювання Хмельницького в екологічній сфері презентували на міжнародному рівні у проєкті “Молодь за довкілля”. Останній відбувся у Португалії у рамках програми “Еразмус” та об’єднав учасників з п’яти країн. Світлана Каритун входила до української делегації. Усе почуте та побачене фільмувала і готова представити вам. Відеощоденник з Португалії — далі.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31