Дизельний генератор потужністю 130 кВт придбало комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго”. У разі відключення електроенергії він зможе повністю забезпечити роботу однієї котельні середньої потужності. Нині підприємство має два генератори. У планах — придбати ще кілька.

Хмельницький “Карітас” взяв під опіку переселенців, які проживають в одному із шелтерів міста. Частина людей потребує гемодіалізу, тож їм пропонують безкоштовні послуги соціального таксі для транспортування до лікарні. Крім цього, щодня переселенцям привозять гарячі обіди та надають “теплі комплекти”.

Спортсменка з Хмельницького стала першою українкою, яка виборола нагороду на ваговому чемпіонаті світу з кіокушинкай карате за версією федерації WKO. Знакову нагороду у Польщі завоювала Альона Вересняк. Сталося це під час 7-ої за ліком першості. На сходинки вище нашої каратистки піднялися лише представниці Японії.

З двома Героями попрощалися сьогодні у Хмельницькому. Павло Жук помер 2-го жовтня після важких поранень, отриманих на Херсонщині. У мирному житті він працював вчителем. Тож попрощатись із Героєм прийшли колеги-освітяни, його випускники, учні та рідні. Поховали Павла Жука у селі Пашківці Лісовогринівецької громади.

У Хмельницькому понад 150 поліцейських здали кров для поранених захисників. Національна кампанія “Твоя кров може воювати” стартувала в Україні на початку вересня. Цього разу для військовослужбовців, які лікуються у шпиталях області, правоохоронці здали майже 40 літрів крові.

Незабаром стартує опалювальний сезон. До нього готувалися заздалегідь, зокрема і АТ «Хмельницькгаз». Газорозподільна компанія підготувала усі мережі та обладнання. У свою чергу газовики звертаються до споживачів — подбати про вчасне технічне обслуговування мереж та приладів, замінити небезпечне обладнання.

Хмельницький театр імені Старицького підтримав колег з півдня. 22-го вересня у драматичний театр Миколаєва влучила ракета. Наразі частина будівлі пошкоджена. Однак колектив тамтешнього театру не здається. У серпні свій 100-й ювілейний сезон вони відкрили виставою в укритті. І зараз продовжують репетиції. Хмельничани зібрали для них кошти вже вдруге.

Гість — Ірина Кондратюк, головна спеціалістка управління охорони здоров’я ХМР, міська педіатриня До 31 грудня в Україні продовжено карантин. Стосується він Ковід-19. Нині, констатують лікарі, хворих побільшало, у порівнянні з літом. І мова йде не лише про коронавірус, але й про інші сезонні недуги. Про ситуацію у Хмельницькій громаді говоритимемо […]

Безкоштовно здати тест на віспу мавп можна у Хмельницькому. Для цього потрібно звернутись до сімейного лікаря чи педіатра, який надасть відповідне направлення. ПЛР-дослідження роблять в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31