Дозволів на встановлення штендерів у Хмельницькому більше не надаватимуть. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету. Зробили це, аби розвантажити вулиці та тротуари від переносних рекламних конструкцій.

Через масовані ракетні обстріли українцям радять переглянути вміст своїх тривожних валіз. Зокрема, покласти туди теплі речі, перевірити термін придатності ліків та їжі тривалого зберігання. Як вмістити усе необхідне в один наплічник – розповіли у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

У 249-ому випуску програми “Спорт дайджест”: ФК “Епіцентр” у 8-ому турі ЧУ в Першій лізі “розписав мирову” із “Буковиною”, команда з Хмельницької області — чемпіонка України серед дорослих з гімнастики спортивної, українські фристайлісти готуються до етапів Кубку світу та Європи, легенди футболу та захисники — на ігровому полі, благодійний забіг […]

“Запальнички”, які допомагають розпалювати буржуйки і багаття, виготовляє сім’я волонтерів із міста Городок. Це ватні диски, вимочені у воску та парафіну. Незабаром, разом із окопними свічками, волонтери “Захисту” відправлять “запальнички” на передову. Оскільки військовим вони потрібні у великій кількості, волонтери закликають мешканців області долучатись до доброї справи.

Козацькі забави сьогодні влаштували у ДЮСШ №1. Головними учасниками стали вихованці школи — юні футболісти. На 10-ти локаціях вони проходили спортивний вишкіл. На заході також діяв благодійний ярмарок, а усіх учасників та вболівальників частували справжнім козацьким кулішем.

Хмельницький втратив ще одного Героя. Сьогодні провели в останню путь Анатолія Сікорського. Він з 2014-го року брав участь в антитерористичній операції. Служив у 10-тій окремій гірсько-штурмовій бригаді. Військовий загинув ще 11 березня у боях на Київщині. Йому назавжди 44. Похований Анатолій Сікорський на кладовищі мікрорайону Лезневе.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31