Гості — Олег Ровінець, волонтер, ініціатор проєкту “Стань помітним на дорозі”, Оксана Назар — інспектор прес-служби УПП у Хмельницькій області Короткий світловий день та “режим економії електроенергії” у містах. І, як результат, темрява на вулицях та дорогах. Зробити себе “помітними” на автошляхах закликають патрульні поліцейські. Що для цього потрібно і, […]

У Хмельницькому триває реконструкція водогону. Наразі комунальники оновлюють ділянку на вулиці Степана Бандери. Там замінюють старі труби, які служать з 1968 року. Під час ремонту тут планують прокласти 270 метрів напірних поліетиленових труб. Загалом на реконструкцію цієї ділянки витратять трохи більше 2 мільйонів гривень.

У Хмельницькому облаштовують додаткові укриття в амбулаторіях сімейної медицини. Нещодавно завершили ремонт підвального приміщення у медичному закладі в мікрорайоні Гречани. Тут зробили дренажну систему, провели вентиляцію та освітлення. У тимчасовому укритті зможуть перебувати мешканці навколишніх будинків.

У церков московського патріархату забрали право на користування двома земельними ділянками на території міста. Їх повернуть у власність Хмельницької громади. “За” таке рішення проголосували депутати на позачерговій сесії міської ради. Також затвердили договір про грант з НЕФКО на капітальний ремонт житла для переселенців.

Бути більш обачними на дорогах у темну пору доби закликають водіїв та пішоходів хмельницькі патрульні. Через ворожі ракетні удари по енергетичних об’єктах вулиці міста нині менш освітлені, а світлофори працюють із перебоями. Як уникнути дорожньо-транспортних пригод в таких умовах?

Сонце, вітер та біопаливо на заміну газу та вугіллю. Представники “Хмельницького енергетичного кластеру” презентували проєкт “Зелений енергетичний курс для Хмельниччини”. У його рамках зібрали та проаналізували ідеї від представників 25 громад області щодо переходу на альтернативні джерела енергії. Зауважують: в умовах війни, коли ворог атакує і на енергетичному фронті, – […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31