Комунальне підприємство “Спецкомунтранс” отримало новий автомобіль Ford. Його вантажопідйомність сягає 15 тонн. Сміттєвоз обладнаний краном-маніпулятором і буде використовуватися для вивезення відходів насамперед з підземних контейнерів. Коштує авто близько 6 мільйонів гривень.

Попри розлучення – завдання батьків, аби дитина зростала в атмосфері любові і відчувала підтримку мами та тата. Як це зробити підкажуть психологи Хмельницького міського центру соціальних служб.

Карету швидкої допомоги з-за кордону отримав благодійний фонд “Волонтери Поділля”. Її передали українці, які проживають у Лондоні. Нині авто перебуває на станції технічного обслуговування, після цього вирушить на фронт. Від 24 лютого “Волонтери Поділля” відправили на передову понад сотню автівок, серед них — і “швидкі”.

Нове обладнання з’явилось у міській поліклініці №4. Це пристрій, за допомогою якого у пацієнта можна виявити порушення в роботі м’язів і нервів. Подібні апарати раніше були тільки в приватних лікарнях.

Буржуйки для захисників виготовляють учні і викладачі Хмельницького училища №4. Зварюють їх з газових балонів і теплових труб. В процесі навчання за тиждень встигають зробити 3-4 пічки на передову. А ще з весни фарбують автівки, котрі волонтери доправляють на фронт.

У Хмельницькому відбувся четвертий за ліком турнір з боксу на призи заслуженого тренера України Анатолія Чумакова. Цьогоріч йому виповнилося 80 років. У змаганнях взяли участь спортсмени віком до 23-х років із 12-ти регіонів країни.

Соціальний магазин “ДоброЗАХИСТ”, що на вулиці Шевченка, 3, припинив роботу. Він працював з 12 березня до 1 листопада. Тут вимушені переселенці могли безкоштовно взяти одяг та інші необхідні речі. Волонтерили у магазині теж люди, які втікали від війни. Всього за час роботи послугами соціального магазину скористалися понад 6 тисяч людей. […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930