У Хмельницькому розпочався опалювальний сезон. Вперше його старт вдалося “відтягнути” майже на три тижні — до 3 листопада. Отож відсьогодні з теплом — усі споживачі, яких обслуговує “Хмельницьктеплокомуненерго”. Нинішня погода і прогноз на наступний тиждень дозволить комунальникам “маневрувати” — вдень подачу тепла обмежуватимуть, вночі будуть збільшувати потужності. Цього року на […]

Економіка міста, не зважаючи на умови війни, є стабільною. Влада міста підтримує діяльність підприємств, дає можливість розвиватися підприємствам-переселенцям. Посадовці закликають сплачувати податки для нормального функціонування міста та підтримки захисників. А також — до легального працевлаштування, що стане надійним депозитом у майбутнє для кожного.

У Хмельницькому міському перинатальному центрі безкоштовно тестують новонароджених на орфанні захворювання. Неонатальний скринінг проводять з 19-го жовтня в рамках Всеукраїнського проєкту. Досліджують кров на 21 спадкове захворювання. Раніше такі тести робили лише на 4.

Благодійний фонд “Карітас-Хмельницький” допомагає вимушеним переселенцям знайти необхідні меблі для дому. Найбільше сім’ям, які тимчасово проживають у нашому місті, потрібні ліжка, столи, стільці та побутова техніка. Допомогу “Карітас” надав вже десятьом родинам.

Хмельницький приймає Чемпіонат України з фехтування. За першість на п’єдесталі боротимуться понад 250 спортсменів. Це хлопці та дівчата віком від 13 до 18 років. Триватимуть змагання 4 дні. Кадети та юніори розіграють нагороди в одиночних та командних дисциплінах.

У Хмельницькому, як і по всій Україні, перевіряють місця проживання внутрішньо переміщених осіб. Це роблять представники Національної соціальної сервісної служби. Перевірки — вибіркові і проводяться відповідно до постанови уряду від 14 жовтня. Загалом у Хмельницькому мають оглянути місця реєстрації понад 14 тисяч вимушених переселенців. Наразі підтвердили адреси проживання 93 особи, […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930