Із Хмельницького до деокупованого Ізюма, що на Харківщині, привезли першу партію гуманітарної допомоги. Це зробили волонтери громадської організації “Українці майбутнього”. В нашому місті вони збирають необхідні речі для ізюмчан в рамках проєкту “Разом” від “Культурного десанту”

До 20-ти кілограмів вагових пряників за день випікають учні Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг. Смаколики передають бійцям на передову. Крім цього, у соціальній майстерні навчального закладу розпочали пошиття бафів та шапок.

Сьогодні, 15 листопада, хмельничани провели в останню путь Героя Олександра Філя. Він загинув 7 листопада у бою поблизу Бахмута, що на Донеччині. Військовому було 35. Поховали Героя на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове.

У 253-ому випуску програми “Спорт дайджест”: – за спортсменами з Хмельниччини — три “золота” на кубку Європи з гирьового спорту, – хмельницькі тхеквондисти вибороли повний комплект нагород на ЧЄ серед юнаків, – сьоме місце на ЧС з волейболу сидячи посіла жіноча збірна команда України, – ФК “Епіцентр” побореться за путівки […]

Гроші на придбання двадцяти груп безпілотників для Збройних Сил України збирають працівники сфери страхового посередництва у Хмельницькому. Кожна група включає в себе кілька літаків-камікадзе та гексокоптерів-бомберів. Щоб все це купити, потрібно зібрати близько трьох мільйонів доларів. Волонтери закликають хмельничан долучитись до збору. Наближаємо Перемогу разом!

В ефірі ТРК “Місто” стартує новий проєкт “Ну, що там у вас?”. У його рамках будемо дізнаватися чим живуть різні регіони України. Сьогодні на зв’язку Рівне. Поговоримо про працевлаштування вимушених переселенців на Хмельниччині та Рівненщині.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930