Мультимедійний тир облаштували для одинадцятикласників та учнів профтехучилищ Хмельницької тергромади. Там підлітки навчатимуться стрільби з автомата та пістолета у рамках предмету “Захист України”. Крім того, для навчальних закладів придбали обладнання для занять із мінно-вибухової безпеки та домедичної підготовки.

22 листопада 2022 року у випуску новин – про те, як хмельничани віддали шану загиблому герою Володимиру Овчиннікову, про старт проєкту «Чарівники», про новий мультимедійний тир для старшокласників у рамках предмету «Захист України» і не тільки. Новини Хмельницького від МТРК «Місто»

Яким буде формат різдвяно-новорічних свят та чи встановлюватимуть головні міські ялинки у Хмельницькому та Запоріжжі обговорили у новому випуску проєкту “Ну, що там у вас?”

Хмельницькі школярі взяли участь у четвертих всеукраїнських змаганнях “Cool Games”. Це десятеро учнів НВК №2 і ТБЛ імені Артема Мазура. Троє з них посіли призові місця. Цьогоріч “Cool Games” відбувалися на Львівщині з 16 по 20 листопада. Учасниками змагань були діти, батьки які боронять нашу країну від російських окупантів.

Мета проєкту «Чарівники» – подарувати свято дітям полеглих Героїв. П’ять років тому в Запоріжжі проєкт ініціювала волонтерка Олена Ярошенко. Два роки тому ідею підтримала Хмельницька міська рада. Цьогоріч «Чарівники» готуються зробити подарунки дітям 124-ох хмельницьких Героїв.

Поліклініки міста поповнились новим обладнанням. Його придбали для ЛОР- та офтальмологічних кабінетів. Аби пройти обстеження, пацієнтам потрібно отримати електронне направлення від сімейного лікаря або вузькопрофільного спеціаліста.

Сьогодні, 22 листопада 2022 року, хмельничани провели в останню путь ще одного Героя, який віддав за Україну найцінніше — своє життя. Володимир Овчинніков загинув 17 листопада на Донеччині. Родом чоловік з Херсонщини. Та в Хмельницькому на нього чекала вагітна дружина. Тепер захиснику назавжди 21. Останній спочинок Володимир Овчинніков знайшов на […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930