“Рух, Ігри, Спорт, Креативність. Психологічні навички з дітьми через фізичну діяльність”. Такий тренінг днями відбувся у Хмельницькому з ініціативи громадської організації “Центр реабілітації та відновлення” за підтримки швейцарської організації Terre des hommes. Про переваги такого підходу до роботи з дітьми поговоримо сьогодні в ефірі програми “Віч-на-віч”. Гості нашої студії: голова […]

У Хмельницького з’явилося ще одне місто-побратим — це британський Шеффілд. Угоду підписали під час візиту міського голови Олександра Симчишина до Сполученого Королівства. Вона передбачає постійне співробітництво у низці галузей. А також допомогу пораненим військовим та біженцям.

П’ять ялинкових ярмарків розгорнули у Хмельницькому. Локації, де можна придбати святкові дерева, є у кожному мікрорайоні. Ціни залежать від висоти ялинки та її пишності і стартують від 200 гривень.

У Хмельницькому та ще в кількох містах України відбулася акція «Найтепліший день донора». Влаштовують її щороку за ініціативи системи «ДонорUA» до Дня Святого Миколая. Мета акції — залучити до здачі крові якомога більше громадян. У нашому місті здійснити донацію можна в обласному центрі служби крові.

Окопні свічки для військових виготовляють працівники обласної бібліотеки для дітей імені Шевченка. З допомогою волонтерів відправляють їх на передову. Необхідні матеріали, а саме парафін, картон та залізні банки, бібліотекарі шукають та купують самі. Але, говорять працівники книгозбірні, цього недостатньо. Тому небайдужі хмельничани можуть долучитись до доброї справи.

Перший дитячий Різдвяний бал відбувся в обласній філармонії. Він замінив традиційні новорічні ранки, які організовували напередодні свят. Під акомпанемент симфонічного оркестру діти танцювали віденський вальс, балет та занурилися в атмосферу Різдва в європейському стилі.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031