Через активні бойові дії в Україні цьогоріч виникла проблема із заготівлею піщано-соляної суміші для посипання доріг взимку. Як питання вирішили муніципалітети з’ясуємо в ефірі проєкту “Ну, що там у вас?”.

До різдвяно-новорічних свят міський муніципальний естрадно-духовий оркестр підготував благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Над постановкою концерту працювала вокалістка Марина Українець, котра також входить до благодійної організації “Мистецька сотня “Гайдамаки”. Про волонтерську діяльність та творчість розповіла в рамках програми “Віч-на-віч”.

Одинадцять тисяч новорічних дерев у грудні планують реалізувати лісгоспи Хмельниччини. Показник, зважаючи, на воєнний час, менший, ніж у 2021-ому. Продаж ялинок, ялиць і сосен триває. Про те, яким має бути догляд за новорічним деревом та, зрештою, як його обрати, якщо ви цього ще не зробили, говоритимемо у програмі «Влада і […]

«В той день я була готова віддати все, що в мене є. Тільки аби саме «сьогодні» закінчилася війна», – згадує хмельничанка Наталія Ясірова. Отож, у черговій серії нашого проєкту «Рік, що почався у лютому» історія підприємниці, життя якої, як і усіх українців, змінилося в лютому 2022 року…

Вперше пункт обігріву розгорнули у Хмельницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування. У ньому можна зігрітись, випити гарячого чаю та зарядити гаджети. За майже місяць роботи послугами пункту обігріву скористались понад чотири десятки людей.

Календар знаменних і пам’ятних дат краю на 2023 рік презентували у Хмельницькому. Такий довідник в обласній універсальний науковій бібліотеці видають вже понад півстоліття. Цьогоріч до календаря додали 56 нових дат, а всього він налічує близько 500.

У передмісті Хмельницького зібрали перший врожай на грибній фермі. У ВПО хабі, що у селі Ружичанка вирощують печериці. Пораються на фермі вимушені переселенці з Луганщини та Донеччини. Вони оселились у соціальному хостелі, який облаштували за підтримки Програми розвитку ООН.

Патріотичні календарі на 2023 рік розробили та виставили на продаж студенти однієї із комп’ютерних академій міста. Зібрані кошти планують спрямувати на купівлю супутникового терміналу Starlink та портативної зарядної станції до нього. Придбати календарі, і таким чином підтримати наших захісників можна 29 грудня о 12 годині, поблизу Дитячого світу. Також їх […]

Стартували з футзалу, фінішують — настільним тенісом. В дитячо-юнацькій спортивній школі №3 добігає кінця спортивно-благодійний проєкт. У його рамках збирають кошти на автівку для українських захисників. Ціль — понад чотири тисячі доларів США. Наша творча група побувала на благодійному чемпіонаті з тхеквондо ВТФ

У 257-ому випуску програми “Спорт дайджест”: Михайло Романчук у Хмельницькому. А наша важкоатлетка Аліна Марущак — із “малим сріблом” на чемпіонаті світу. Також у свіжому випуску – розповімо і покажемо, як змагалися хмельницькі джитсери та “вільники”. І це, скільки коштів вділося зібрати під час благодійних спортивних ініціатив у Хмельницькому.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031