Під час війни жіноцтву доводиться нелегко. Нині українська армія одна з найчисельніших у світі за складом жінок. Представниці чарівної статі активно волонтерять. Особливий підхід о постраждалих від війни знаходять лікарки. Найважче доводиться жінкам, які чекають своїх коханих з фронту. Про це — у цьому випуску програми “Воєнний час”.

Новини Хмельницького на нашому каналі! Дивіться випуск, де ми розповідаємо про важливі події міста: обрання нового голови районної ради, ситуацію з ГРВІ, операцію “Первоцвіт”, концерт для поранених військових у міській лікарні й не тільки. Приєднуйтесь до нас, щоб бути в курсі всіх подій Хмельницького!

“Ukrainіan art”. Під такою назвою у музеї історії міста Хмельницького відкрилася виставка місцевої майстрині з бісероплетіння Алли Учик. З початком повномасштабного вторгнення дизайнерка конвертувала свою творчість в кошти для ЗСУ. Уже більше 50 прикрас продала на благодійних аукціонах.

Хмельничанам нагадують про заборону торгівлі рослинами, що занесені до Червоної книги України. Операція “Первоцвіт” цьогоріч триває з лютого по травень. Відколи вона стартувала, у Хмельницькому працівники Державної екологічної інспекції вже виписали 7 протоколів за фактами продажу підсніжників та інших первоцвітів. Сьогодні, 8 березня, знову вирушили в рейд

Вакцинуватись від грипу та коронавірусу, приймати ліки відповідно до прописаного графіку та дозування. Такі настанови дають сімейні лікарі пацієнтам, які страждають на сезонні захворювання. Також закликають не займатись самолікуванням і не вживати антибіотики при вірусних інфекціях. Адже такі препарати ефективні лише при бактеріальних недугах. Чи дослухаються пацієнти до порад лікарів?

Хмельницька районна рада отримала нового голову. Депутатський корпус очолив вже екс-керівник фракції політичної партії “Команда Симчишина” Богдан Цимбалюк. Рішення про обрання його на посаду ухвалили вчора під час позачергової сесії. А от заступника голови райради не обрали. Єдиним претендентом був Юрій Мельник — голова фракції “За майбутнє”. Але його кандидатура […]

Хмельницькі школярі відвідують поранених бійців, які перебувають у місцевих медзакладах. Цього разу навідалися у міську лікарню. Власноруч приготували печиво та листівки, також потішили військових піснями. У лікарні кажуть: такі заходи позитивно впливають на емоційний стан пацієнтів.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031