Сьогодні, 14 березня, відзначаємо День Українського Добровольця. Багато з них пішли захищати державні кордони ще в 2014 році. Повномасштабна війна зробила військовими людей різних професій. Усім — шана і вдячність.

У 267-ому випуску програми “Спорт дайджест”: хмельничанка — бронзова призерка чемпіонату Європи з фехтування серед кадетів, двоє хмельничн змагаються за медалі на “регбійному Євро”. Також у випуску — експозиція щитів до Дня народження музею футболу Хмельницького та анонс благодійного забігу.

Хмельницька громада може отримати компенсацію різниці в тарифах на тепло і постачання гарячої води. Торік уряд передбачив у державному бюджеті на такі субвенції теплопостачальним підприємствам 14 мільярдів гривень. Адже більшість громад наразі фінансово підтримують комунальні підприємства, аби в кожній оселі були тепло і гаряча вода. Про це йшлося на зборах […]

Середній розмір заробітної плати на підприємствах громади станом на грудень 2022 року становив близько 17-ти з половиною тисяч гривень. Це майже на 2 тисячі гривень більше, ніж у 2021-му. Про це йшлося на засіданні комісії з питань соціально-трудових відносин. Під час зустрічі нагородили підприємців, які протягом року вчасно сплачували податки […]

Хмельницький втратив на фронті ще одного Героя. Сьогодні, 14 березня, провели в останню путь Віталія Альміза. На захист України чоловік став у жовтні минулого року, одразу після приїзду із Польщі. Загинув 7 березня неподалік Бахмута Донецької області. Йому назавжди 42 роки. Поховали Героя на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

Воїнів-добровольців відзначили у Хмельницькому. Міський голова Олександр Симчишин вручив відзнаки “Воля та мужність”, матеріальну допомогу та подарунки тридцяти бійцям різних військових формувань. Згадали й про загиблих захисників. Їх вшанували хвилиною мовчання.

З 15 березня в Хмельницькій громаді розпочнеться місячник санітарної очистки та благоустрою. Триватиме традиційне весняне прибирання до 15 квітня. Протягом цього місяця мають бути очищені двори багатоповерхівок та приватних секторів, а також прилеглі території підприємств та організацій. Прибиратимуть не лише комунальники, а й жителі громади.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031