Сьогодні, 29 квітня, у Хмельницькому в останню путь провели Героя Євгенія Шевченка. До повномасштабної війни він працював менеджером в одній із компаній у місті. Пішов на фронт добровольцем. Загинув військовий 23 квітня під час виконання бойового завдання. Похований Євгеній Шевченко на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове. Герою назавжди 33.

29 квітня відзначають Міжнародний день танцю. З нагоди цієї дати у всьому світі організовують різні танцювальні заходи. Ми ж поспілкуємося про танець із керівником народного ансамблю бального та спортивного танцю “Успіх” Юрієм Горобцем.

Гість — Олександр Лоб, головний інженер АТ “Хмельницькгаз” Обов’язок споживача газу – заключити договір на технічне обслуговування та подбати про безпеку. Та чи пам’ятаєте, коли востаннє спеціалісти перевіряли труби або газові прилади у вашій квартирі чи будинку? Якщо це раніше безкоштовно робили газівники, то з 2019 року, відповідно до чинного […]

Відеопроєкт “Стежками Хмельницького” започаткував туристично-інформаційний центр. Він розповідає унікальні факти про різні будівлі в місті над Бугом. Перша серія — про будинок купця Соломона Барака, що за адресою Проскурівська, 1. Всі нові відео можна знайти на сторінках туристично-інформаційного центру в соцмережах.

Переможців конкурсу “Охорона праці очима дітей” нагородили у Хмельницькій міській раді. Його влаштовують з 2016 року, аби школярі більше дізнались про безпеку на робочому місці. Цього року на конкурс подали 430 робіт. Дев’ять учасників стали переможцями міського етапу, п’ятеро — обласного. Один хмельничанин здобув перше місце на всеукраїнському етапі конкурсу.

Урочистості до Дня прикордонника, який відзначається 30 квітня, відбулися у Хмельницькому. Під час заходу нагородили двадцятьох найкращих працівників та ліцеїстів “Кадетського корпусу”. Нагадаємо, до нашого міста навчальний заклад переїхав минулого року із Сум.

Година пам’яті Героя Артема Задоянчука відбулася у Хмельницькому. Рідні ділилися його творчістю, адже за життя чоловік написав десятки віршів та поем. А от надрукувати їх так і не встиг. Артем Задоянчук загинув у травні минулого року на Донеччині. Майже рік вважався зниклим безвісти. 4 квітня цього року Героя поховали у […]

Ще понад 200 видань поповнять полиці бібліотек Хмельницької громади. Літературу передали працівники департаменту інфраструктури в рамках акції “Книги даруй — до перемоги крокуй”. Вони прийняли естафету від фінуправління, а передали її управлінню архітектури і містобудування. Загалом від початку року книгозбірням громади презентували близько трьох тисяч україномовних видань.

Дрезден стане побратимом Хмельницького. За підписання угоди проголосували депутати цього німецького міста. Раніше про такі ж наміри заявили у Штутгарті і Страсбурзі. Влітку планують підписати чотиристоронню угоду про співробітництво. Під час візиту до Варшави міський голова Олександр Симчишин також домовився про підтримку від польського міста, зокрема, в транспортній галузі.

Сімнадцять родин хмельничан, майно яких постраждало від ракетних обстрілів, отримають відшкодування з бюджету громади. Таке рішення сьогодні ухвалили на засіданні виконкому. Одноразову матеріальну допомогу виділять воїнам добровольчих батальйонів, родинам полеглих захисників, мешканцям громади на лікування. На засіданні також продовжили дію договорів для перевізників на 16-ти маршрутах громадського транспорту.

Колесо огляду в парку імені Чекмана запрацювало після зимового періоду. Нагадаємо, вперше за 10 років його запустили в травні 2022-го. Торік за шість місяців атракціон відвідали близько 45 тисяч людей. Цьогоріч охочих на ньому покататися поки небагато. Все через несприятливу погоду, кажуть в комунальному підприємстві “Парки і сквери міста Хмельницького”. […]

Військовим на фронті допомагає пісня, вона гартує бойовий дух, вселяє віру у перемогу. Російсько-українська війна народила нові патріотичні пісні, багатьох артистів зробила волонтерами. Про це — у новому випуску програми “Воєнний час”.

«Електротранс» запрошує на роботу водіїв тролейбусів. Наприкінці травня на базі комунального підприємства стартують курси для майбутніх кермувальників. До групи хочуть набрати 20 осіб. Навчання триватиме 3,5 місяця. Працевлаштування — гарантоване, переконують в “Електротрансі”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Квітень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930