Імунізації в умовах панування КОВІД-19 та в умовах воєнного стану. Як такі обставини впливають на рівень охоплення щепленням? Про це і не тільки у рамках Європейського та Всеукраїнського тижня імунізації говоритимемо у програмі “Будьте здорові!”. Гостя – Наталія Ткачук, заступниця генерального директора по роботі з органами місцевого самоврядування та комунікації […]

Нині Інтернет є надважливим для українського війська, головним засобом спілкування переселенців із рідними та близькими. Професія IT-шника також стає особливо актуальною, адже війна вимагає створення нових програм та сайтів. Про всесвітню мережу у час війни — у новому випуску програми “Воєнний час”.

“Новий щоденник Славка Хоробрика” презентували у Хмельницькому. Це друга частина книги про пригоди хлопчика-поліцейського від поетеси Оксани Радушинської. Твір в ігровій формі вчить дітей дотримуватись правил безпеки у повсякденному житті. Розповсюдити примірники планують усіма бібліотеками області.

Близько двохсот курсантів прикордонної академії здали кров для поранених військових. Акцію приурочили до прийдешнього професійного свята — Дня прикордонника. Більшість долучилися до донорства вже не вперше.

“Сквер наших Героїв” з’явився у Хмельницькій спеціалізованій загальноосвітній школі №1. Там висадили 7 білих сакур в пам’ять про полеглих захисників, які є випускниками навчального закладу та чиї діти нині навчаються тут. Заклали сад ще у 2020 році.

Майстер-клас із декорування дерев’яних тарілок відбувся просто неба у середмісті Хмельницького. Оздоблювали посуд у техніках “подвійний мазок” та “петриківський розпис”. Готові вироби учасники майстер-класу забрали додому. Захід був безкоштовний, але поруч стояла скринька для донатів на підтримку ЗСУ

Спецтехніку для дев’яти комунальних підприємств планують придбати цього року у Хмельницькій громаді. Це нові машини для прибирання вулиць, парків і пляжу, самохідні косарки, автівки для аварійних ремонтів та автовишка. На закупівлю техніки в бюджеті громади передбачили понад 180 мільйонів гривень. Адже чимало комунальних спецавтівок відправили колегам у деокуповані міста.

У рубриці “Варто знати” розповімо про популярні шахрайські схеми та що допоможе уникнути потрапляння на “гачок” таких злодіїв. Спікерка — Інна Глега, начальниця сектору комунікації ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Квітень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930