Найважча в історії незалежної України. Так говорили про зиму 2022-2023. Вона уже позаду, позаду і опалюваний сезон. Як працювали комунальники в умовах відключення електроенергії та ракетного терору ворога, аби містяни мали в оселях воду та тепло? А ще – як готуються до наступної зими. Про це і не тільки говоритимемо […]

В мирному житті — провідний спеціаліст Державної екологічної інспекції Хмельницької області. Зараз — в час повномасштабного вторгнення — бойовий медик. Виконував завдання на кількох напрямках. Зокрема, і в Бахмуті. Сьогодні “Віч-на-віч” говоримо із Євгеном Попиком, бойовим медиком 76 окремого батальйону 102-ої окремої бригади ТРО.

Випускний — вперше з початку повномасштабної війни — відбувся в народному художньому колективі ансамблю танцю “Подолянчик”. В Палаці творчості дітей та юнацтва презентували концертну програму. До неї підготували понад два десятки хореографічних номерів. Цього року випускниками стали тринадцятеро танцюристів “Подолянчика”.

7 див світу, 7 кольорів веселки, 7 днів тижня, 7 нот у музиці. Цифра 7 – таки магічна! І ні, сьогодні не про нумерологію чи арифметику. В новому випуску програми “Мова про мову” говоримо про магію, завдяки якій ми можемо висловлюватись зв’язно та красиво! А саме про відмінки української мови.

У Хмельницькому побільшало ділянок з TruCAM. Тепер перевищення швидкості руху автівок фіксують на чотирьох вулицях. До Західно-Окружної та Кам’янецької додалися вулиці Степана Бандери та Прибузька. У патрульній поліції області кажуть — з початку року за допомогою TruCAM у Хмельницькому зафіксували майже 6 тисяч порушень. На водіїв склали протоколи.

День прикордонника відзначили у Хмельницькому. Минулої суботи в парку імені Івана Франка організували виставку сучасного озброєння та спецтехніки. Також там відбувся патріотичній концерт. В ньому взяли участь курсанти академії та відомі хмельницькі виконавці.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031