Більше восьми мільйонів гривень на пільгове зубопротезування передбачили в бюджеті громади цього року. Послугу можуть отримати пенсіонери, люди з інвалідністю, учасники російсько-української війни, Революції Гідності та члени сімей загиблих. Зареєструватися можна на сайті управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради або ж звернутися до стоматологічної поліклініки №6.

Суржик, смайлики замість слів та відсутність розділових знаків — пишучи допис або особисте повідомлення в соцмережах, ми часто нехтуємо дотриманням мовних правил. А подекуди навіть не знаємо, як правильно називаються ці соцмережі. Фейсбук, інстаграм, ютуб, твітер — та безліч інших назв соціальних мереж так щільно вкорінились у наш мовний простір, […]

Захід “Долоньки любові” відбувся у Хмельницькому до Дня матері. Його організували представники міської влади та благодійного фонду “Рокада”. Запросили родини вимушених переселенців, у яких в період повномасштабної війни народилися діти. Вони мали змогу поспілкуватись із психологами та отримали подарунки.

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, у Хмельницькому вшанували тих, хто поліг під час Другої світової війни. 115 тисяч жителів Хмельниччини воювали проти нацизму у ті роки. Кожен другий не повернувся з фронту. Вранці ветерани, силовики та представники влади поклали квіти до меморіалів на військовому кладовищі. Там відбулася молитва за […]

Сьогодні, 8 травня, у Хмельницькому попрощалися із Героєм Олексієм Шердюковим. На захист України чоловік став у березні минулого року. У квітні, під час боїв у Донецькій області, Олексій отримав поранення. Серце Героя зупинилось 3 травня. Йому було 40. Поховали Олексія Шердюкова на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове.

Гру-моделювання “Майбутнє волонтерства у громадах” влаштували у Хмельницькому. Організатори — всеукраїнська ініціатива “Активна громада”. У такий спосіб хочуть сприяти розвитку волонтерського руху серед населення. Ігри планують провести у десяти містах України.

Проєкт “Вистоїмо разом” презентували у Хмельницькому. Він об’єднав представників влади, громадських організацій та правоохоронців. Мета проєкту — допомогти тим, хто став жертвою сексуального насильства під час війни. Робитимуть акцент на психологічній підтримці постраждалих та на отриманні ними репарацій.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031