У старостинських округах Хмельницької громади стартував цикл культурно-просвітницьких заходів під назвою “Візитівка мого села”. Організовують їх для того, аби мешканці більше дізналися про свої та сусідні населені пункти. Перший захід відбувся у Мацьківцях. Там влаштували концерт місцевих творчих колективів, майстер-класи та краєзнавчу вікторину.

У 274-ому випуску програми “Спорт дайджест”: србіна нагорода спортсменки з Хмельницького на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу. Новачки спортивного клубу “Сокіл” – ким поповнились лави команди? Також покажемо, як обласний центр приймав перший тур чемпіонату України з регбі-7 та як готується до фіналу всеукраїнської універсіади з волейболу

До літа у Хмельницькому відремонтують два фонтани. Йдеться про водограї у парку імені Чекмана та каскадну конструкцію із кулею поблизу кінотеатру імені Шевченка. Їх планують запустити у червні. Нагадаємо, з травня у місті запрацювало чотири фонтани: у Дендропарку, на Площі Свободи, поблизу залізничного вокзалу та кінотеатру імені Шевченка.

“Скарби Поділля” презентували у Хмельницькому. Шістдесят п’ять майстринь області представили вишиті сорочки. В експозиції зібрали близько 170 робіт. Відкрили виставку в обласному науково-методичному центрі культури і мистецтв. Приурочили її до Дня Європи, який Україна цьогоріч відзначає вперше.

Перший чеський тролейбус “Skoda” виїхав на маршрут у Хмельницькому. Його комунальне підприємство “Електротранс” придбало ще минулого року. Вартість — понад 20 тисяч євро. До кінця року планують закупити ще три таких тролейбуси.

Майже сотнею пенсіонерів, які опинились у складних життєвих обставинах, опікуються соціальні працівники благодійного фонду “Карітас”. Це і хмельничани, і вимушені переселенці. Їм допомагають з хатніми справами, приготуванням їжі, купівлею харчів та ліків. До людей похилого віку соцпрацівники приходять тричі на тиждень.

Поштовий блок “Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу” випустила “Укрпошта”. На марках — світлини бійців Національної Гвардії, Державної прикордонної служби України та Національної Поліції. Блок є продовженням випуску “Слава Збройним Силам України” і присвячений бійцям, які визволяють окуповані землі України. Придбати марки можна онлайн або у будь-якому відділені […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031