Перший Всеукраїнський театральний фестиваль “Мельпомена Fest” відбувся минулими вихідними у Хмельницькому. На сцені школи мистецтв та у форматі онлайн 25 вистав українських драматургів презентували дитячі і молодіжні колективи з 12-ти областей. Фестиваль за підтримки Хмельницької міської ради буде щорічним.

У 275-ому випуску програми “Спорт дайджест”: тріумф збірної команди Хмельниччини на всеукраїнській універсіаді з волейболу, інтерв’ю із бронзовими призерками чемпіонату Європи з важкої атлетики. Також розповімо, хто став переможцем Кубку міського голови з міні-футболу.

Тридцять комплектів захисного одягу передали волонтери рятувальникам області від благодійників. З них 20 — для інспекторів ДСНС з ліквідації пожеж. Ще 10 комплектів одягу поїдуть в райони працівникам обласного навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Волонтери громадської організації “Захист — об’єднання волонтерів” отримали таку гуманітарну допомогу з Австрії.

Пізнавальні заходи, що допоможуть навчитися берегти довкілля влітку організують у “Гуфі-центрі”. Подібне дозвілля практикували минулого року. Цьогоріч гіди обіцяють більш насичену програму. Вона буде цікава і дітям, і підліткам, і дорослим. Заходи стартують вже першого червня і триватимуть впродовж трьох місяців.

Двоє хлопчиків та троє дівчаток народились у міському перинатальному центрі у День матері. В усіх матусь пологи минули добре і нині вони приймають вітання. Сьогодні до пологового завітав Хмельницький міський голова і вручив породіллям та малюкам презенти – пакунки із м’якими іграшками та комбінезонами.

Документальний фільм “Все добре, мам” презентували у Хмельницькому. Кінострічка розповідає історії трьох матерів, чиї сини загинули у боях за Маріуполь. Це мешканці Хмельниччини Антон Гевак та Богдан Демчук. А також Іван Ваховський, який народився та виріс на Львівщині. Прем’єра фільму до Дня матері відбулась також у Львові, Дніпрі та Чернівцях. […]

У соціальних мережах та месенджерах поширюють фейки про витік шкідливих хімічних речовин внаслідок ворожих обстрілів сусідньої громади у суботу. Такі повідомлення, застерігають представники місцевої влади, є інформаційно-психологічною операцією росіян. 13 травня фахівці Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб провели дослідження і виявили, що стан води, грунту та радіаційний фон […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031