У Хмельницькому працюють над розробкою плану сталої мобільності міста. Передбачає він кілька аспектів. Стосуються вони руху громадського транспорту, облаштування велодоріжок і навіть будівництва нових доріг. На якому етапі роботи, говоритимемо у рамках програми “Влада і громада”.

Міждисциплінарні мобільні команди працюють у Хмельницькій територіальній громаді. Вони надають соціально-психологічні послуги людям, що постраждали від військової агресії росії. Більше роботу команд говоримо далі в ефірі програми “На часі”. Гостя нашої студії керівниця Хмельницької (міської) мобільної міждисциплінарної команди УФГЗ “Право на здоров’я” Мар’яна Любецька.

У черговій рубриці “Варто знати” розповімо про впровадження електронного рецепту. Чому новація – не нова, і чи є їй альтернатива. Спікерка – Аліна Костенко, начальниця відділу лікувально-профілактичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОВА.

Понад 54 мільйони гривень з резервного фонду додатково виділили на потреби усіх військових частин, що дислокуються на території Хмельницької громади. Внесення змін до бюджету одноголосно підтримали на черговому засіданні виконкому. Також 6 мільйонів гривень передбачили на виплату грошової допомоги хмельничанам, чиї помешкання постраждали під час російських атак.

Творчі майстерки, інтелектуальні та спортивні ігри влаштували у Хмельницькій спеціальній загальноосвітній школі №33. Заходи організували до Міжнародного дня захисту дітей. До навчального закладу завітали представники влади та громадських організацій. Школярам вручили солодкі подарунки, іграшки та спортивний інвентар.

Безкоштовний тренінг для жінок, котрі планують розпочати власний бізнес у легкій промисловості, стартував сьогодні у Хмельницькому. Організував навчання благодійний фонд “Горєніє”. Впродовж двох днів учасницям тренінгу — а це хмельничанки і вимушені переселенки — розповідатимуть про юридичні та фінансові особливості підприємницької діяльності. Проєкт на підтримку економічного розвитку жінок та внутрішньо […]

У Хмельницькому презентували другий випуск Книги Почесних громадян тергромади. Присвячена вона загиблим у російсько-українській війні Героям, які отримали звання посмертно. Нині таких 94. Екземпляри видання вручили родинам воїнів.

Близько 80-ти основ для маскувальних костюмів за пів року виготовили місцеві підприємці. На Хмельницькому речовому ринку вони облаштували невеличкий цех. І волонтерять у вільний час. Готові основи передають громадській організації “Захист — об’єднання волонтерів”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031