У Хмельницькому побільшає гінекологічних кабінетів з безбар’єрним доступом. Перший такий запрацював в обласному перинатальному центрі. Зараз готуються до його відкриття у міському. Пацієнток із якими станами обстежуватимуть, розповість гостя студії Тетяна Баєва, голова правління ГО «Подільський центр “Гендерна Рада”». Також у рамках програми «На часі» говоритимемо про проблему сексуального насильства.

Нещодавно в Києві відбулася церемонія нагородження Національного конкурсу «Благодійна Україна». У номінації «Волонтер року» друге місце посів хмельничанин Олександр Попов, а його громадська організація «Мистецька сотня «Гайдамаки» в номінації «Доброчинність в культурі та мистецтві» отримали диплом за 3 місце. Отож, «Віч-на-віч» говоримо із волонтером Олександром Поповим.

Сьогодні у місті провели в останню путь Героя Олександра Первака. Чоловік народився та виріс у селі Чухелі Хмельницького району. У вересні він вирушив боронити Україну. Загинув 5 червня, коли звільняв від ворога населений пункт на Донеччині. У Героя залишились дружина та син. Йому навіки 45.

Ікону Покрови Пресвятої Богородиці освятили у Хмельницькому. Попередня, котра з 90-х років висіла над аркою поблизу Свято-Покровського собору, реставрації не підлягає. Нову впродовж місяця створював художник Леонід Шерстинюк. Для ікони зробили оклад і планують загерметизувати. А ще вона може стати новою візитівкою Хмельницького, – вважають у парафіяльній раді собору.

Ветеранський волейбол зібрав майже сімдесят команд. За підсумками двох ігрових тижнів визначили переможців та призерів літніх всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті Михайла Баки та Кубка України. Приймав учасників Хмельницький. Через велику кількість команд їх розділили на дві зміни. У першій перемога була за представниками Хмельницького. Чи вдалося тріумфувати й у […]

Перший “Медичний пікнік” відбувся у Хмельницькому. Влаштували його просто неба у парку імені Чекмана. Хмельничани мали можливість зробити швидкі тести, УЗД, визначити групу крові, вакцинуватися, отримати медичні консультації. Під час “Медичного пікніка” відбувся забіг на 3 кілометри під гаслом “Не біжи до лікаря, біжи разом з лікарем”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930