Як і минулого року, цьогоріч випускники шкіл здавали національний мультипредметний тест. За його результатами можуть вступати до вишів. Подати заявку на вступ можна дистанційно через особистий електронний кабінет вступника, що полегшує процедуру в умовах війни. Пільги при вступі нині є для дітей захисників та осіб із територій активних бойових дій.

Правда чи брехня? Цього разу у новому випуску проєкту “Наш експерт” аналізуємо новини разом із директоркою КП “Хмельницька міська дитяча лікарня” Наталією Зимак-Закутньою. Чи вдасться їй розпізнати фейки та здобути звання експерта – дізнаєтеся, переглянувши програму. Розвивайте критичне мислення разом із нами.

На Хмельниччині запрацювала автошкола для людей з інвалідністю. Відкрили її у місті Кам’янець-Подільський. Для клієнтів підготували сертифіковані та сучасні учбові автомобілі та інклюзивні класи. На навчання майбутніх водіїв з інвалідністю виділяють 11 тижнів, 7 з яких – практичні. Подібні автошколи відкрили у 5-ох регіонах України.

Представники громадської організації “Територія Добра Поділля” вже більше року видають продуктові набори для тих, хто знайшов прихисток у нашому місті. Роздають пакунки на чотирьох локаціях: щовівторка на вулиці Січових стрільців в приміщені Urban Street, щочетверга на Франка, 18 та Тернопільській, 30/1 і щонеділі на Соборній, 57. Допомогу можна отримати один […]

Табір з денним перебуванням “Ладосвіт” з понеділка запрацював у Хмельницькому. Організували його працівники молодіжного фольклорного гурту “Ладовиці” спільно із Хмельницьким обласним художнім музеєм. Для дітей віком від 7-ми до 12-ти років щодня влаштовують походи до музеїв, туристичні поїздки в межах міста та області, організовують майстер-класи, ігри та розваги. А також […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31