Майже 200. Саме стільки людей за майже півтора роки скористалися послугою «Вільна мама». Проєкт зорієнтований на внутрішньо переміщених осіб. Поки із дітьми працюють волонтери, матері на кілька годин можуть зайнятися власними справами. Зараз у Хмельницькому розгорнуто п’ять локацій для занять із найменшими відвідувачами. Детальніше про ініціативу і чи досі є […]

Гул сирен, вибухи… Усе це накладає відбиток на звичне життя птахів в Україні: війна не тільки знищує середовище їх існування, а й впливає на популяцію. Про це і не тільки — наша розмова з орнітологом Сергієм Іллінським.

Хмельницький приймав третій тур чемпіонату України з баскетболу “3х3”. У його рамках змагалися чоловіки, жінки та кадети. На сучасному майданчику просто неба у середмісті грали 20 команд. Тут же влаштували відкритий чемпіонат міста серед дитячих колективів.

“Волонтери Поділля” показали велику партію дронів, які найближчим часом відправлять на фронт. Загалом це 100 “бандеропташок”. Одна така коштує близько 10 тисяч гривень та може підняти у повітря кілограм вантажу і подолати 12 кілометрів. Придбали пристрої у рамках акції “Тисяча дронів-камікадзе”. Вона розпочалася в травні — після чергової атаки терористів […]

Безкоштовно надавали консультації, обстежували та вакцинували. У Хмельницькому вже вдруге влаштували “Медичний пікнік” просто неба. Організували його до Дня медичного працівника. Нагадаємо, згідно з указом Президента відзначення професійного свята лікарів перенесли з червня на 27 липня. Тож під час заходу кращим співробітникам сфери охорони здоров’я громади вручили відзнаки.

У Хмельницькому сьогодні провели в останню путь Героя Михайла Вощину. У січні йому виповнилося 50. Михайло Вощина вирушив на фронт добровольцем. Загинув 18-го липня під час виконання бойового завдання. Поховали Героя на кладовищі в мікрорайоні Лезневе.

У Хмельницькому відбувся футбольний поєдинок, в якому зіграли друзі та колеги відомого в Україні футболіста та тренера Віталія Балицького. Його серце передчасно зупинилося 23 липня 2018 року. З того часу в Хмельницькому щорічно проводять футбольний матч, щоб вшанувати пам’ять Віталія Балицького.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31