Художні твори і краєзнавчі дослідження – у творчому доробку Володимира Захар’єва. Дбає письменник та краєзнавець і про видавництво творчості авторів Хмельниччини. Цьогоріч став лауреатом міської премії ім. Б. Хмельницького за популяризацію української мови. Про це – наша розмова в рамках програми “Віч-на-віч”.

Із новими назвами освітніх закладів, доповненим форматом викладання предмету «Захист України» та відремонтованими укриттями. Так розпочинають новий навчальний рік у Хмельницькій міській тергромаді. Як викликам часу протистоятиме освітня спільнота, говоримо у рамках програми «Влада і громада».

Комп’ютерна інженерія, психологія та фізична культура – такі спеціальності цьогоріч найпопулярніші серед абітурієнтів Хмельницького національного університету. Також, за даними порталу “Вступ.Освіта.UA”, багато охочих вивчати право, філологію та менеджмент. У Хмельницькому обласному центрі зайнятості радять звертати увагу і на робітничі спеціальності, яких нині бракує роботодавцям.

Шкільний дзвінок для трьох тисяч семисот першокласників нині пролунав у Хмельницькій тергромаді. Кожен навчальний заклад окремо вирішував, у якому форматі буде святкування: урочисті лінійки, квести, екскурсії. Зокрема, у початковій школі №1 Хмельницької міської ради об’єднали традиційне відзначення свята з розважальною програмою. Цьогоріч навчальний заклад прийняв 298 першачків.

Зустріч з хмельницьким письменником, поетом і журналістом, а нині – старшим бойовим медиком однієї з танкових бригад Михайлом Цимбалюком відбулася в обласному літературному музеї. Новий навчальний рік для майже 60 десятикласників ліцею №17 розпочався із уроку патріотизму. Автор десяти збірок, Михайло Цимбалюк розповідав школярам про реалії війни та читав власні […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930