Цієї суботи у Хмельницькому відбудеться гонка вгору – «Вершина Свободи». Спортивний захід стане другим за ліком. Дебютував у вересні 2019-го року. Через COVID-19, а далі – і повномасштабну війну, подію «поставили на паузу». Цьогоріч же вона відбудеться, і матиме благодійну складову. Детальніше про захід – у програмі «На часі».

Знеболювальні препарати для паліативних пацієнтів і тест-смужки для вимірювання рівня глюкози додали до списку “Доступних ліків”. За урядовою програмою реімбурсації пацієнти зможуть придбати медикаменти зі стовідсотковою або частковою компенсацією. Рецепти за “Доступними ліками” виписують лише в електронному форматі.

У Хмельницькій територіальній громаді відновили реалізацію громадських проєктів, які стали переможцями у конкурсі “Бюджет участі” ще у 2021 році. Цьогоріч хмельничанам вдалося втілити 4 таких. Серед них – кабінет психологічного розвантаження, який працює на базі міського центру соціальних служб. Там зробили ремонт та закупили необхідну літературу для відвідувачів центру.

Оновлене сезонне меню підготували для школярів і дошкільнят в закладах освіти Хмельницького. Восени до раціону дітей додали більше фруктів, овочів та соків. Фахівці департаменту освіти та науки переглядають меню чотири рази на рік. Відбулися зміни і у вартості харчування. Втім, наразі для учнів 1-4-х класів сніданки є безкоштовними. Як і […]

Бути військовим він не мріяв ніколи. До повномасштабного вторгнення мав власний бізнес – дві кав’ярні. Однак в червні 2022 став на захист своєї країни. Наразі на реабілітації у Хмельницькому. У новому випуску проєкту ТРК “Місто” “Портрети” – військовослужбовець десантно-штурмових військ із позивним “Блогер”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930