“Вони перемогли. 11 історій про людей з ранами – видимими та невидимими”: книгу із такою назвою презентувала у Хмельницькому авторка Анастасія Федченко. Сьогодні Анастасія – гостя програми “Віч-на-віч”. Тож разом із нею погортаємо сторінки видання, що вселяє віру у життя та перемогу.

З початком осені загострюється артрит. Від цієї недуги страждають не лише дорослі. Головне, що потрібно знати про артрит, а також про те, чим артрит відрізняється від артрозу, – в ефірі програми «Будьте здорові!».

Нині у Хмельницькому провели в останню путь і захисника Івана Гасюка. Чоловік став на захист України навесні цього року. До того працював у сфері торгівлі. За словами рідних, дотримувався здорового способу життя. Зокрема, займався боксом. У нього залишилася донька та двоє братів. Загинув Іван Гасюк під час виконання бойового завдання […]

Кнопки екстреного виклику поліції тестують у хмельницьких тролейбусах. Встановили їх задля безпеки пасажирів та водіїв. За угодою зі службою охорони поліції, в разі надзвичайної ситуації водій викликає правоохоронців. І вони приїжджають на місце події за 2-3 хвилини. Впродовж двох місяців роботи у тестовому режимі “тривожні кнопки” спрацювали тричі.

У Хмельницькому провели в останню путь Героя Павла Шимкова. Чоловік народився та проживав у селі Шумівці. Працював електриком. У січні цього року його мобілізували. Служив Павло Шимков на Запорізькому напрямку. Загинув 2 вересня. Йому навіки 44. Поховали Героя на Алеї Слави.

“Вони перемогли”. У Хмельницькому презентували книгу про життя ветеранів АТО/ООС. Це одинадцять історій Героїв та Героїнь, які отримали на війні різні поранення та травми, втратили кінцівки, але не здалися. Нині вони із протезами підкорюють Говерлу, долають марафони, стрибають з парашутом та надихають своїм прикладом інших. Авторка книги – Анастасія Федченко: […]

Більше сотні спортсменів та аматорів взяли участь у велогонці “Вершина свободи”, яку минулої суботи організували у Хмельницькому. Заїздів було декілька, у кожному – по 5-8 учасників. Дорослі долали дистанцію у 480 метрів. Діти – 150 та 250 метрів. Під час заходу збирали гроші на тисячу дронів-камікадзе.

Волонтери Червоного Хреста збирають теплі речі для внутрішньо переміщених осіб. Куртки, штани, кофти, взуття просять приносити у так звані “Банки одягу”. У Хмельницькому їх є два – у центрі міста, за адресою вулиця Героїв Майдану, 10, що біля міської податкової служби, та у приміщенні залізничного вокзалу.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930