У 288-му випуску програми “Спорт дайджест”: Марина Бех-Романчук готується до фіналу “Діамантової ліги”, перша перемога футбольного “Поділля” у новому сезоні та бокс просто неба. Також покажемо, як хмельничани змагалися на “двоколісному” і збирали на дрони-камікадзе.

Родина переселенців із Маріуполя започаткувала сімейний бізнес у Хмельницькому. Наприкінці літа відкрили пекарню-кав’ярню. Раніше у Маріуполі мали кілька підприємств, але нині від них не залишилося нічого. Заклад харчування для подружжя Сапарових – нова сфера діяльності. До роботи у пекарні-кав’ярні залучили усіх членів сім’ї. Як розвивається справа – дивіться у сюжеті.

Мова – унікальний організм. У ньому слова існують не відірвано одне від одного, а навпаки – у тісному зв’язку. Нещодавно ми розглядали з вами явище синонімії. Нагадаємо, це коли до слів можна знайти безліч подібних за значенням. Тепер час поговорити про те, що ж відрізняє слова. Тож новий випуск програми […]

Півтора десятка дитячих малюнків прикрашають укриття багатоповерхівки на Львівському шосе у Хмельницькому. Імпровізовану виставку влаштувала ініціативна група ОСББ. Місяць тому в одному з під’їздів мешканці будинку самотужки розчистили сховище, з дерев’яних палет зробили ліжка та провели інтернет.

У ліцеї №1 імені Володимира Красицького та у початковій школі №4 триває капітальний ремонт харчоблоків. Там замінюють електромережі, оновлюють систему водопостачання та каналізацію, встановлюють нове освітлення. Для ліцею №1 планують придбати меблі та частину кухонного обладнання, а також облаштувати підйомник для маломобільних учнів.

Хмельничани долучилися до польських національних читань. Їх влаштовують щороку за ініціативи президента та першої леді Польщі. Цього разу читали роман “Над Німаном” Елізи Ожешко. Захід відбувся в обласній універсальній науковій бібліотеці.

Майже 100 тонн пластику відсортували працівники “Спецкомунтрансу” за десять місяців. У Хмельницькому вторинну сировину збирають на спеціально облаштованих майданчиках. Таких у нашому місті наразі є 165, загалом це 373 контейнери. Крім того, комунальники збирають і відпрацьоване скло. Воно, як і пластик, потрапляє на переробку.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930