В українських кінотеатрах стартував показ фільму “Я, Ніна”. Це стрічка, в основу якої покладено життєву історію боротьби із раком відомої журналістки Яніни Соколової. На спеціальний показ картини до Хмельницького завітала виконавиця головної ролі Ксенія Хижняк. Сьогодні вона – гостя програми “Віч-на-віч”.

«Моя кімната» – це інтерактивний освітній центр для сімей з дітьми від 5 до 17 років, які опинилися в складних життєвих обставинах, у тому числі через повномасштабну війну в Україні. Нещодавно формат роботи проєкту дещо змінився, тож про ці зміни говорили у рамках програми “На часі”. До студії завітали координатор […]

Захворюваність на кишкові інфекції зросла у Хмельницькому. Найбільше – серед дітей шкільного віку. Перші ознаки недуги: підвищення температури, діарея, блювота. При таких симптомах необхідно одразу звернутися до сімейного лікаря, аби той призначив лікування. Попри збільшення звернень, у міській інфекційній лікарні кажуть: спалаху наразі немає. Ситуація стабілізується за тиждень-другий.

Додатково 23 мільйони гривень на підготовку до нового опалювального сезону виділили з бюджету громади. Ці кошти спрямують підприємству “Хмельницьктеплокомуненерго” на сплату за газ. Таке рішення ухвалили на позачерговій 33-й сесії міської ради. Понад 2 мільйони гривень передбачили на Програму співфінансування із заміни вікон та дверей у багатоповерхівках. Вчергове виділили кошти […]

У ліцеї №2 підбили підсумки Олімпійського тижня. Протягом 10 днів школярі брали участь у змаганнях із петанку, настільного тенісу, бадмінтону. Найактивніші отримали медалі та піднялися на спортивний п’єдестал. Також у фінальний день Олімпійського тижня для учнів підготували ігри, естафети та конкурси на стадіоні “Поділля”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930