Майже 40 тисяч учнів наразі навчаються у школах Хмельницької громади. Вони здобувають освіту в очному або в змішаному форматах. Лише у Пироговецькому ліцеї навчаються дистанційно – нині там ремонтують укриття. В інших школах сховища вже облаштовані. У деяких тривають косметичні ремонти. Також для навчальних закладів продовжують закуповувати генератори.

У 289-му випуску програми “Спорт дайджест”: змагання у ринзі; бігли та донатили. Також покажемо, як виглядають “Активні парки” та як наставник футбольного “Поділля” прокоментував гру із підопічними Мирона Маркевича.

Учні початкової школи №1 долучилися до всеукраїнської акції “Ворогам – кришка”. Її ініціатором став благодійний фонд “О.В.Е.С.”. Кришки від пластикових пляшок відправляють на переробку, а виручені із цього кошти спрямовують на придбання безпілотників для армії. Принести кришки можна до Центру управління відходами, який розташований за адресою: проспект Миру, 7.

“Хмельницькобленерго” завершує узгодження графіків погодинних відключень світла з органами місцевого самоврядування. Йдеться про 6 черг. Та це не означає, що графіки будуть застосовувати. Все залежатиме від того, чи зазнає енергосистема України нових пошкоджень. Тим часом, хмельничани готуються до ймовірних відключень електроенергії: закуповують свічки, ліхтарики та генератори.

“Рисунки, що стали емалями”. Виставку із такою назвою відкрили у Хмельницькій художній школі. На ній представлено 18 робіт Михайла Юркова, які він створив у дитинстві. У березні цього року Герой загинув у боях під Бахмутом. Хист до малювання хлопець успадкував від свого дідуся Івана та батька Сергія. Їхні картини, емалі […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930