Заслужений художник України Іван Юрков після загибелі онука-добровольця під Бахмутом створив колекцію емалей за ескізами дитячих малюнків Михайлика. Про свого героя та власну творчість розповідає в рамках програми “Віч-на-віч”.

Мешти, кульчики, захцянка, мандебурка, пацьорки, рондель. Чи відомі вам ці слова? Якщо для вас вони звучать як заклинання, то обов’язково дивіться черговий випуск програми “Мова про мову”, у якому говоримо про діалекти української мови.

Другий загальноміський форум голів ОСББ відбувся у Хмельницькому. Він зібрав більше сотні учасників. Під час зустрічі говорили про зміни у програмах співфінансування із ремонту будинків. А також – про новації у програмі “Енергодім”, яка передбачає утеплення багатоповерхівок та встановлення індивідуальних теплових пунктів. З 2016 року нею скористалися 18 будинків.

Екстрим-драму “Васьок “Go!” за п’єсою Лєни Лягушонкової покажуть у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Її постановник – молодий режисер Борис Кривець – переможець творчої лабораторії “С.Т.Р.У.М.”. Тематика проєкту – драматургія для підлітків. Тож глядачам презентують історію десятикласниці, яка зіштовхнулася з булінгом у школі. Показати цю виставу мали ще […]

Схід і Захід – єдині. Вперше творчий проєкт “Діти України” об’єднав три танцювальних колективи з Хмельницького і Харкова: “Подолянчик”, дитячу студію “Козаки Поділля” та театр танцю “АРіРа”. Харків’яни вийшли на сцену вперше за півтора року повномасштабної війни. Під час благодійного концерту збирали кошти на підтримку ЗСУ та переселенців.

Творчий вечір хмельницької поетки Аліни Косаревої вперше відбувся у Хмельницькому. Організували його у центральній публічній бібліотеці в рамках літературного фестивалю “Слово єднає”. “Молодий голос української поезії” – так називають авторку віршів. Перші рядки вона написала ще під час навчання у школі. Останнім часом інтимні, філософські, мотиваційні і воєнні вірші дівчина […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930