Що потрібно жінкам, які чекають на своїх близьких з війни? Як їх підтримати та яка допомога їм необхідна? Такі запити збирають організатори проєкту “Плюс-плюс”. Його запускають на базі простору “Гончаренко центр” у Хмельницькому. Більше про формат проєкту та заходи для жінок говорили із директоркою “Гончаренко центру” у Хмельницькому Веронікою Гоїк […]

“Дні сталої енергії” тривають у Хмельницькому. Це традиційний просвітницький захід, який влаштовують восени, аби нагадати жителям громади про важливість розумного споживання енергоресурсів. Про “Дні сталої енергії” більше говоримо в ефірі програми “Влада і громада”. Гість студії – завідувач відділу енергоменеджменту Хмельницької міської ради Дмитро Леськів.

Сімнадцять будинків, які зазнали пошкоджень від вибухової хвилі після російського обстрілу у травні, ремонтують у селі Малашівці Хмельницької тергромади. Це оселі, де проживають люди похилого віку та багатодітні сім’ї. У помешканнях замінюють дахи, вікна та двері. Лагодять будинки за кошти швейцарської організації “Medair”.

Допрем’єрний показ фільму “Вовк. Страху нема” відбувся у Хмельницькому. Документальний екшн про героїв війни з різних підрозділів Сил Спеціальних Операцій знімали ще у 2018-у. Слоган стрічки – “Безстрашні серця здобувають перемогу”. Фільм презентували режисерки Анна Мартиненко і Тетяна Кулаковська. У головних ролях – спецпризначенці і морські піхотинці. Національна прем’єра стрічки […]

Група компаній з Литви та Австрії встановить станцію очистки фільтрату на хмельницькому сміттєзвалищі. Саме цей підрядник став переможцем тендеру. Конкурс стартував ще в січні 2022 року. Та у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії переможця обрати не могли. Він визначився лише цьогоріч у квітні.

У селі Пирогівці Хмельницької громади оновили амбулаторію. Крім капітального ремонту приміщення, там облаштували лабораторію та кабінет УЗД. Щотижня сюди з Хмельницького приїздить медико-консультативна бригада, яка безкоштовно надає селянам послуги. Сьогодні мешканців приймали гінеколог та лікар ультразвукової діагностики.

У Хмельницькому сьогодні провели в останню путь Героя Владислава Лахманюка. Він навчався у школі №24. До початку повномасштабної війни працював кондуктором на автобусному маршруті №22. Владислав Лахманюк служив розвідником 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. 24 вересня внаслідок важких поранень серце Героя зупинилося у харківському шпиталі. Владиславу навіки – […]

Об’єднає вісім видів спорту. У Хмельницькому дебютує “Учнівська спортивна ліга”. У її рамках впродовж навчального року змагатимуться школярі. Хто здобуде найбільше звитяг “на етапах” – побореться за звання найспортивнішої школи. Стартували учні з петанку.

Змагалися і відпочивали. Команди хмельницької ДЮСШ “Сокіл” посіли друге місце на міжнародному турнірі в Хорватії. Із медалями повернулися 11- та 13-річні футзалісти. Вони на турнірі зустрілись із господарями старту та командами з Дніпра та Кам’янця-Подільського. Своїми враженнями учасники поділилися із журналістами МТРК “Місто”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930