Попри непростий рік, виконав нормативи на Олімпіаду-2024. Тривалий час тренувався і виступав за кордоном. Зараз – повернувся в Україну. Саме тут готуватиметься до Олімпійських Ігор. Сьогодні “Віч-на-віч” говоримо із Михайлом Романчуком – дворазовим призером Олімпійських ігор.* *запис за 29.09

Перші випускники курсу із загальновійськової підготовки отримали сертифікати про успішне завершення навчання. Впродовж семи днів для дев’яти хмельничан влаштовували заняття з мінної безпеки, тактико-спеціальної підготовки та тактичної медицини. Також навчали їх стріляти. Заняття відбувалися у тирі на базі комунального “Навчально-тренувального центру”.

Театралізований концерт відбувся на майданчику біля кінотеатру імені Шевченка до Дня захисників і захисниць та до Дня козацтва. Патріотичне дійство об’єднало акторів двох театрів, музикантів муніципального оркестру та глядачів. Просто неба лунали українські пісні та вірші.

Літературно-мистецькі читання “Сильні духом, словом вільні” відбулися 1 жовтня у Хмельницькому. Понад двадцять авторів читали свої вірші у Мистецькому дворику. З передової вітали глядачів захисники Олександр Шенькарук і Михайло Цимбалюк. Почули учасники літературного марафону й голос полеглого Героя Артема Задоянчука, збірка поезій якого вийшла друком у липні. Наймолодша учасниця читань […]

Сотнею пенсіонерів, які опинилися у скруті, опікуються нині соціальні працівники Хмельницького благодійного фонду “Карітас”. Їм допомагають з хатніми справами, приготуванням їжі та з покупками в магазині чи аптеці. А до Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначався 1 жовтня, для підопічних влаштували концерт.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031