У 291-му випуску програми “Спорт дайджест”: волейболісти стартували у відборі на Олімпіаду-2024. Повернення Михайла Романчука. Також – безпрограшна серія футзального “Сокола” та чергова нічия футбольного “Поділля”.

Графік погодинних відключень опублікували. Але застосовувати його поки що не планують. Про це повідомляють у “Хмельницькобленерого”. Про те, як відновлювали енергооб’єкти на Хмельниччині після ракетних обстрілів і як підготуватися до можливого блекауту, говоримо у програмі “На часі”.

Виставку “Нескорені” презентували у хмельницькому центрі донорства плазми. На світлинах – волонтерки, дружини, матері, сестри та діти українських військовослужбовців. Усі – у традиційному українському одязі. За кожною світлиною ховається історія болю і втрати, які принесла війна. Фотопроєкт організували, аби показати вроду та незламність українських жінок.

П’ятеро хлопчиків та троє дівчаток з’явилися на світ у міському перинатальному центрі 30 вересня, у День міста Хмельницького. Серед них – одна двійня. Традиційно матусь привітав міський голова Олександр Симчишин та вручив їм подарунки.

У Хмельницькому попрощалися з Героєм Валерієм Дубенюком. Тривалий час він працював у поліції, потім – в службі охорони. З 2013-го служив в одній з військових частин Хмельницького, мав звання сержанта. Серце Валерія Дубенюка раптово зупинилося 1-го жовтня. Йому було 52 роки. Поховали захисника на Алеї полеглих Героїв в мікрорайоні Ракове.

“Гуфі-центр” відзначає день народження. Йому виповнилося два роки. З вересня 2021-го навчальний центр поводження з відходами відвідали більше 14-ти тисяч людей. Сюди навідуються не тільки жителі Хмельницької громади, а й мешканці інших міст та країн. У день народження “Гуфі-центру” його працівники влаштували для гостей святкову екскурсію, під час якої і […]

Контакт-центр запрацював у Хмельницькій міській лікарні. Аби отримати необхідну інформацію, пацієнтам слід зателефонувати за безкоштовним номером 0800-202-103 і обрати в голосовому меню цифру “6”. Записатися на обстеження не можна, але оператор розповість, які послуги надають у медичному закладі, у якому відділенні знайти лікаря, години прийому. Контакт-центр запрацював місяць тому. За […]

Хмельницький міськрайонний суд продовжив термін запобіжного заходу Ігорю Слободяну у вигляді особистого зобов’язання до 30 листопада. Нагадаємо, його обвинувачують в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень учаснику російсько-української війни Артуру Ананьєву в хмельницькому соборі 2 квітня. Потерпілий на чергове судове засідання не з’явився.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031