В ефірі програми «Віч-на-віч» поспілкувались із людиною, яка точно знає, з чого починається театр, наразі має власну театральну студію, а також є менеджеркою фестивалю «Акт. Третій. Регіональний». Гостя – Юлія Рахно.

У новому випуску рубрики “Варто знати” розповімо про те, які зміни відбулися у Законі України про безоплатну правничу допомогу. Стосуються вони різних категорій населення. Іще одна новація – звернення можна подавати онлайн. Спікерка – Ольга Чорна, юристка, фахівчиня Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області.

37 жертв домашнього насильства за рік скористались послугами кімнати кризового реагування, що працює у Хмельницькому. Одночасно перебувати у ній можуть не більше 6 людей. Окрім безкоштовного тимчасового житла, клієнтам надають юридичну та психологічну допомогу.

Спалювання сухостою під час воєнного стану може прирівнюватися до диверсій. Про це йшлося під час наради з головами квартальних комітетів та комітетів самоорганізації населення у Хмельницькій міській раді. Останніх два тижні працівники “Муніципальної дружини” проводять профілактичні рейди у мікрорайонах міста. Наразі жодного протоколу ще не склали. Але нагадують, що порушникам […]

У Хмельницькому сьогодні провели в останню путь Героя Максима Дячука. Чоловік проживав в Італії майже 5 років, після повномасштабного вторгнення повернувся в Україну і пішов на фронт добровольцем. Воював у складі 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Загинув 30 вересня під час обстрілу на Донеччині. Герою навіки – 32. Поховали Максима […]

Одразу три “острівці безпеки” облаштовують комунальники у мікрорайоні Дубове. Розміщують їх на нерегульованому пішохідному переході на перехресті вулиць Петлюри та Шептицького. Завершити будівництво планують наступного тижня.

У Хмельницькому міському перинатальному центрі капітально відремонтували рецепцію. Оновили гардероб, вбиральню, палати прийому пацієнтів, а також приміщення “Школи відповідального батьківства”. Тепер вони пристосовані і відповідно до потреб маломобільних громадян. А ще модернізували систему теплопостачання та водопостачання першого поверху. На ці роботи із бюджету громади витратили більше трьох мільйонів гривень. На […]

Шістнадцятеро хмельницьких підприємців подали заявки на учать у “Битві стартапів-2023”. Наразі допустили до участі в конкурсі одинадцятьох. Кращі бізнес-проєкти отримають грошову підтримку з місцевого бюджету. Цьогорічний призовий фонд складає 1 мільйон гривень. Його розподілять між п’ятьма переможцями “Битви стартапів”. Хто саме ними стане – оголосять у п’ятницю.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031