Він – з династії військових. Попри сім десятків у паспорті, зранку 24 лютого 2022 уже був у військкоматі. За кілька місяців йому довірили посаду офіцера-інструктора 23 ОБСП Окремої президентської бригади імені Богдана Хмельницького. Своїх учнів-артилеристів називає найкращими за всю багаторічну військову службу. Разом із ними боронив Бахмут. Перемогу України наближають […]

Нещодавно Хмельницький обласний академічний театр ляльок переміг на всеукраїнському театральному фестивалі “Комора”. Вистава “Той, хто відкриває двері” стала кращою серед вистав для дорослих і перемогла в номінації “Краща сценографія”. Вперше хмельницькі лялькарі показали глядачу чорний гумор.

Нове крісло-підйомник встановили у “Школі життя” у Хмельницькому. З його допомогою діти, котрі пересуваються в інвалідних візках, можуть підніматися на другий поверх. Кошти на закупівлю підйомника виділили з бюджету громади. Наразі в закладі соціальну та фізичну реабілітацію проходять 11 вихованців. Загалом центр опікується більш як сотнею дітей.

Родинну виставку “Об’єднані талантом” презентували у Хмельницькій обласній бібліотеці для молоді. Художниця Надія Борецька, її син Вадим Піщерський та сестра Любов Юркова представили близько 40 робіт. Це живописні та графічні картини, гобелени, а також вироби, створені у техніці печворку та батику. Ознайомитись із цими роботами у книгозбірні можна протягом двох […]

Понад 20 композицій виконала співачка Злата Огнєвіч у супроводі гурту “Kazka records” на сцені обласного муздрамтеатру. До нашого міста артисти завітали напередодні у рамках туру на підтримку України. Після його завершення частину коштів від продажу квитків передадуть для Збройних сил України.

У Хмельницькому відбулася зустріч координаторів напрямку “Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка” обласної організації Українського Червоного Хреста. Волонтери обмінювалися досвідом та влаштовували тренінги для розвантаження свого психоемоційного стану. Організували захід до Всесвітнього дня психічного здоров’я. Так хочуть привернути увагу оточуючих до важливості не лише надавати, а й отримувати емоційну підтримку.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Жовтень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031